23 Σεπ 2013

gerogriniaris : Οι συνέπειες του αυνανισμού σε προχωρημένη ηλικία

Ανεγκέφαλο ζώον, χαμηλής νοημοσύνης, κρυφοναζιστής όπως όλοι όσοι σφίγγονται πολύ να ..
μεταβιβάσουν τον δικό τους φασισμό που κρύβουν -όχι επιτυχώς- σε άλλους -τα ΄παμε χιλιάδες φορές- ονόματι "γερογκρινιάρης" ("γερομαλάκας" θα του ταίριαζε περισσότερο του τραχανοπλαγιά), έκανε σπουδαίο κατόρθωμα στο twitter ! 
Επειδή το twitter δεν το δουλεύουμε πια, φίλος μας έστειλε αυτό το απόσπασμα από τα γραφόμενα ενός ηλιθίου που αυτοαποκαλείται gerogriniaris .
Βρήκε ότι το 2010, την προεκλογική περίοδο δημοσιεύσαμε το δελτίο τύπου για την επίσκεψη του Ν.Μιχαλολιάκου στη Θεσσαλονίκη, πράγμα που έκαναν όλα τα ΜΜΕ, ενώ το ίδιο κάναμε για όλα τα κόμματα.
Η ....ανακάλυψη του αυνάνα:

Η δημοσίευση λοιπόν της είδησης (αυτή δηλαδή http://taxalia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_179.html )
κατατάσσει -κατά τον αυνάνα κρυφοφασίστα- το taxalia στους υποστηρικτές του Μιχαλολιάκου, άρα -κατά τη λογική του βλαμμένου- στους φασίστες, άρα στους Ναζί, άρα όλοι μαζί καίγαμε Εβραίους στο Άουσβιτς και ...πώς δεν βγήκε ακόμη η παρέα του βλάκα να μας "συμμορφώσει δια τα περαιτέρω".
Μόνο, που όλα τα site φιλοξένησαν την είδηση και μάλιστα οι υπόλοιποι έκαναν ρεπορτάζ, όπως ήταν φυσικό άλλωστε. 
Και το taxalia παρουσίαζε και θα παρουσιάζει εκδηλώσεις όλων των κομμάτων από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι ...τον ΣΥΡΙΖΑ*. Δεν θα χρειαστούμε την άδεια τέτοιων γιδοταραμάδων, ευτυχώς...

Ο ηλίθιος όμως κρυφοναζιστάκος γερομαλάκας, γκουγκλάρει για να ανακαλύψει ποιά site περιέχουν τη λέξη "Μιχαλολιάκος" και να τους κατατάξει στα "φασιστικά μμε" λες και θα ιδρώσει το αυτί το δικό μας ή των άλλων ΜΜΕ επειδή ένας ανώνυμος εμμονικός ψυχοπαθής σαχλμάρας, παίζει το πουλάκι του.

Δε γαμ@ς που δε γαμ@ς ρε γερομαλάκα, δεν πας για ψάρεμα, να φανείς και σε κάτι χρήσιμος  ;


*Υ.Γ. Μας ενημέρωσαν ότι αυτός ο ουρακοτάγκος είναι "κάτι" στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την διαδικτυακή του προπαγάνδα σε τέτοιες κουράδες, δικαίως θα λάβει και τον ανάλογο τίτλο του φασιστικού κόμματος αν -αν λέμε- έχει στις τάξεις του τέτοιες φασιστοκουράδες....

Υ.Γ.2 Κώστα, δεν πιστεύουμε να κρύβεσαι πίσω από αυτόν τον τρίχα, εσύ; Θα θυμώσουμε και θα σε στεναχωρήσουμε. Ξέρεις ότι δεν είμαστε χθεσινοί.

Υ.Γ. 3. Επειδή τους μαλάκες τους βαριέται ο κόσμος, δεν θα ξαναπαντήσουμε σε τέτοιες παπαριές ανώνυμων στόκων. To κάναμε επειδή μας ενημέρωσαν ότι ανήκει στη διαδικτυακή διμοιρία του ΣΥΡΙΖΑ (θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ισχύει).













 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη