25 Νοε 2013

Pablo Garcia : Δείτε τι δώρο του έκανε φίλος του ΠΑΟΚ και το ..φχαριστήθηκε !

Η αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για τον Pablo Garcia δεν έχει όρια και αυτό φαίνεται από τις εκδηλώσεις του κόσμου όταν αυτός γίνεται αντιληπτός. Ο κόσμος του δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Έτσι ...
και το Σάββατο 23/11/2013 λίγο πριν την καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας , κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν κοντά του για του δείξουν την αμέριστη αγάπη που έχουν για αυτόν.
Πιο συγκεκριμένα φίλος του ΠΑΟΚ που ασχολείται με την κατασκευή μαχαιριών παρέδωσε ένα δώρο από καρδιάς ,σε αυτόν που σέβεται και εκτιμά ως ποδοσφαιριστή και άνθρωπο στο Pablo Garcia. Ένα κυνηγητικό μαχαίρι χειροποίητο 100% και μία δερμάτινη θήκη που έφτιαξε αποκλειστικά για τον Pablo. Το χόμπι του είναι να κατασκευάζει μαχαίρια και έτσι έφτιαξε ένα πολύ όμορφο κυνηγητικό μαχαίρι με μια ωραία θήκη. Έκανε πάνω από δύο μήνες να ολοκληρώσει τη δουλειά αυτή μιας και το δούλευε απογεύματα και Σαββατοκύριακα που δεν είχε υποχρεώσεις. Έβαλε όλη του την τεχνική και το μεράκι, για να γίνει τέλειο το δώρο που θα ετοίμαζε για τον Pablo. Στη θήκη του μαχαιριού αποτύπωσε τα αρχικά του Pablo Garcia καθώς και το δικέφαλο αετό. Το τοποθέτησε σε ένα όμορφο ξύλινο κασελάκι με ωραία εσωτερική επένδυση και πρόσθεσε μια πινακίδα στα Ισπανικά ΄΄Pablo Garcia ο μοναδικός αρχηγός΄΄.

Ένας άλλος φίλος του ΠΑΟΚ ο Στέφανος του έδωσε ένα CD από μια τραγουδίστρια από την Ουρουγουάη που τραγουδά τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου όπως και ελληνικά. Ο Pablo Garcia έδειξε να το ευχαριστιέται και έκατσε υπομονετικά να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του.
Για άλλη μια φορά ο Pablo Garcia με τη συμπεριφορά του έδειξε ότι είναι ΄΄ο μοναδικός αρχηγός΄΄ στις καρδιές του κόσμου.
Pablo Garcia el unico capitan.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη