8 Δεκ 2013

Στα Σκόπια ο Γ. Μπουτάρης

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα επισκεφθεί τα Σκόπια, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της παρουσίασης της πόλης της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στο...
Οικονομικό Επιμελητήριο της ΠΓΔΜ και με την ευκαιρία αυτή θα παραχωρήσει, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Μπουτάρης, μεταξύ άλλων, αναμένεται να έχει και συναντήσεις με τον δήμαρχο των Σκοπίων Κότσε Τραγιάνοφσκι και τη δήμαρχο του Τετόβου Τεούτα Αρίφι.

Στην εκδήλωση στο Οικονομικό Επιμελητήριο της ΠΓΔΜ θα παρουσιαστούν οι οικονομικές, αναπτυξιακές, τουριστικές και πολιτιστικές δυνατότητες της Θεσσαλονίκης, που αποτελούν πλεονεκτήματα και την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις πόλεις της περιοχής.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούν την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό, τις δυνατότητες και προοπτικές του Λιμανιού και της Διεθνούς Έκθεσης της πόλης, την παρουσίαση του Διεθνούς Πανεπιστημίου και της πόλης της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν τουριστικοί και ξενοδοχειακοί φορείς της Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπείες του ΟΛΘ και της ΔΕΘ-HELEXPO, καθώς και εκπρόσωποι του Διεθνούς Πανεπιστημίου, της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 και αντιπροσωπεία του Δήμου της Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη