23 Απρ 2014

Νέος χαμός με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, Αχμέτ Κουρτ! Αγκαλιά με τους Γκρίζους Λύκους!

Ο Κουρτ μαζί με τον  Μπαχτσέλ
Ρε παιδιά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, πότε θα μας εξηγείσετε επιτέλους, τι δουλειά έχετε με τις αγκαλιές μαζί με τα φασιστικά μορφώματα των Τούρκων;
 Το νέο αγκάθι για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο υποψήφιος Αχμέτ Κουρτ στη Θράκη, ο οποίος είναι
υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα Ριζοσπάστης που δημοσίευσε και φωτογραφία του με τον ηγέτη του τουρκικού φασιστικού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσέλ, οι λεγόμενοι Γκρίζοι Λύκοι.
 O Aχμέτ Κουρτ είναι πρόεδρος της τουρκικής ένωσης Ξάνθης που όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι γνωστή στη Θράκη για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις της με το τουρκικό προξενείο, ενώ ο συγκεκριμένος υποψήφιος φέρεται να έχει ιδιαίτερες συγγένειες και με άλλα περίεργα πολιτικά μορφώματα, αναφέροντας σαν παράδειγμα το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DΕΒ που ίδρυσε το 1991 ο Σαδίκ Αχμέτ και το οποίο φέρεται έτοιμο να μετάσχει στις ευρωεκλογές.
 Για το πρόσωπο του Αχμέτ Κουρτ είχε ρεπορτάζ και η εφημερίδα το Εθνος το οποίο ανέφερε πως ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές λέγοντας, σύμφωνα με την εφημερίδα, "είναι απόλυτη η πίστη του πως η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη