22 Απρ 2014

Ο Μίμης Φωτόπουλος θέλει να αλλάξει το Δήμο Δέλτα

Στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού «Η Βαλμάδα» για τον Άγιο Γεώργιο παραβρέθηκε ο Μίμης Φωτόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα και ..
επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος». Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, και περιλαμβάνουν ιπποδρομίες, χορευτικές εκδηλώσεις, παιδικά παιχνίδια κ.ά.
Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Μίμης Φωτόπουλος ευχήθηκε το φως της Ανάστασης να δώσει δύναμη δημιουργική στους κατοίκους του Δήμου Δέλτα. «Σε τρεις βδομάδες» είπε, «ο Δήμος Δέλτα αλλάζει σελίδα, περνά στη νέα εποχή». «Η λαϊκή και η θρησκευτική μας παράδοση ήταν πάντοτε αφορμή δημιουργικότητας για τους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να μας εμπνέει ακόμη και σήμερα που οι ρυθμοί, οι επιρροές και οι προτεραιότητες είναι τελείως διαφορετικές σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού για τις πρωτοβουλίες που παίρνουν, που κρατούν ζωντανή την παράδοση και ενώνουν τους κατοίκους της περιοχής» .
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη