17 Απρ 2014

"Ο κ. Μπουτάρης ομολόγησε πως έχει αποτύχει!"

Την αποτυχία της δημοτικής αρχής στην υλοποίηση του προγράμματος που είχε παρουσιάσει το 2010, ανέδειξε σήμερα..
ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στo κεντρικό δελτίο της TV 100!
«Μα το λέει ο ίδιος ο δήμαρχος και η ίδια η δημοτική αρχή, ότι σε πάρα πολλά σημεία της καθημερινότητας, έχουν αποτύχει», τόνισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Βαθμολογούν τον εαυτό τους κάτω από το 5,5 ή κάτω από το 6. Όταν έχω τον ίδιο τον κ. Μπουτάρη να παραδέχεται ότι έχει αποτύχει, τι άλλο να πω εγώ;»
Κληθείς να αναφερθεί στους προγραμματικούς στόχους του για τις γειτονιές με μειονεκτικά χαρακτηριστικά, έλλειμμα δημόσιου χώρου, φαινόμενα παραεμπορίου και εγκληματικότητας, ο Σταύρος Καλαφάτης σημείωσε, ότι «έχει παραμεληθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο κομμάτι του αστικού ιστού της Θεσσαλονίκης» και ότι το σχέδιο του συνδυασμού “Εντάξει” δίνει «ιδιαίτερο βάρος στις γειτονιές» με αναπλάσεις, ήπιες παρεμβάσεις αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, αλλά και με ουσιαστική ενίσχυση των συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων: «Οι άνθρωποι που ζουν στις γειτονιές πρέπει να είναι οι κατ` εξοχήν αρμόδιοι σύμβουλοι που θα εισηγούνται τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο γειτονιάς.»
Σε ερώτηση σχετικά με το προφίλ του συνδυασμού, ο Σταύρος Καλαφάτης τόνισε πως «σε αντίθεση με τον κ. Μπουτάρη, που έχει δώσει έντονο κομματικό χαρακτήρα με πρόσωπα που έχουν πολυετή κομματική δράση και εμπειρία, εμείς έχουμε 80 ανθρώπους που είναι οι καθημερινοί ήρωες της διπλανής πόρτας, συμπολίτες που έχουν “γράψει” χιλιόμετρα στον επαγγελματικό τους χώρο και στην κοινωνία.»
Και υπογράμμισε: «Αυτή η ριζοσπαστική κίνηση, δείχνει και τη διάθεσή μας, να αλλάξουμε σελίδα στην πόλη, χωρίς συμβιβασμούς και πισωγυρίσματα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη