23 Απρ 2014

Μ.Στεργίου για "αϊ σιχτίρ Μπουτάρη"

(σημείωση taxalia: Αϊ σιχτίρ σημαίνει στα τουρκικά "αϊ γ..μήσου" (ρήμα: sikme, προστ. siktir)
Επίθεση στον κ. Γ. Μπουτάρη για τον προκλητικό τρόπο που επιλέγει να προωθήσει την υποψηφιότητά του, με το σλόγκαν «αϊ σιχτίρ», εξαπέλυσε σε ανακοίνωση του σε μέσο κοινωνικής..
δικτύωσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, ¨Συμμαχία Πολιτών¨, Μάκης Στεργίου.


Στην ανακοίνωση του αναφέρει:
« Η τουρκολαγνεία και ο εκχυδαϊσμός έχουν και τα όρια τους κ. Μπουτάρη.
Τα τελευταία χρόνια γίναμε θεατές μιας ασύστολης, προκλητικής και συχνά αντεθνικής τουρκολαγνείας από την παράταξη σας και εσάς τον ίδιο. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως η αλαζονεία σας, σας έχει οδηγήσει στο να ξεπεράσετε κάθε όριο κοινής αισθητικής και ηθικής καθώς όλες σας οι ενέργειες αγγίζουν τα όρια του κιτς. Κύριε Μπουτάρη απορώ, ξέρετε τι σημαίνει η λέξη αϊ σιχτίρ; και διερωτώμαι σε ποιους απευθύνεστε όταν εσείς ο ίδιος διοικείτε στην εποχή των μνημονίων και δεν έχετε φέρει καμία αντίρρηση σε αυτά; Από τη μία λέτε τους Θεσσαλονικείς χωριάτες και από την άλλη τους καλείτε να στήνονται μπροστά στην κάμερα και να φωνάζουν αϊ σιχτίρ. Ωραίο πολιτισμό προάγετε με τις ιδέες σας και τις πράξεις σας.
Κύριε Μπουτάρη, μια απλή αναδιάταξη του "εμπνευσμένου" σλόγκαν σας και θα καταλάβατε και εσείς και η παράταξη σας, την απάντηση που θα πάρετε από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης στις εκλογές » .
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη