12 Απρ 2014

Ευχές στον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη

Θερμά υποδέχθηκε το σύνολο των αστυνομικών και μεταξύ αυτών και η Eνωση Αξιωματικών Αστυνομίας Κεντρικης Μακεδονίας, τον ορισμό του Δημήτρη Τσακνάκη ως αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ο Γρεβενιώτης στρατηγός πέρασε από ..
όλα τα μάχιμα "πόστα" της υπηρεσίας αφήνοντας παντού τις καλύτερες εντυπώσεις στους υφισταμένους του και θεωρείται ο καλύτερος επιχειρησιακός αξιωματικός, ενώ ο προκάτοχός του ήταν περισσότερο επιτελικός.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αρ Πρωτοκ. 8α/2014 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11-4-14
Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ

Κύριε Αρχηγέ,

Επ’ ευκαιρία, της ανάληψης των καθηκόντων σας στο ύπατο αξίωμα του Σώματος, σας απευθύνουμε τις συγχαρητήριες ευχές της Ένωσης μας. Η Αστυνομική Κοινωνία και ο Έλληνας Αξιωματικός εμπνεόμενοι από Εθνικά Ιδεώδη συνεχίζει τον αγώνα του εκπληρώνοντας το καθήκον τους προς την πατρίδα και προσφέροντας στην Κοινωνία το υπέρτατο αγαθό της Ασφάλειας . Αυτός ο Αγώνας λαμβάνει χώρα σε σταθερά κρίσιμες (τα τελευταία χρόνια) για την Χώρα και την Αστυνομία συνθήκες ! Μέσα σε αυτό το περιβάλλον η ανάληψη των καθηκόντων σας αποκτά ιδιαίτερο ρόλο όταν παράλληλα λόγω αυξανόμενων κινδύνων αυξάνονται και οι απαιτήσεις για τον Αστυνομικό. Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας και τις ανησυχίες σας για όλα τα θέματα που ταλανίζουν το Σώμα και επικαλούμενοι τις πολλές γνώσεις και εμπειρίες που έχετε πιστεύουμε πως η ανάληψη εκ μέρους σας των ηνίων της Αστυνομίας θα αποτελέσει το απαραίτητο εφαλτήριο για πρόοδο και εκσυγχρονισμό.

Η ευχετήρια επιστολή μας στο πρόσωπό σας απορρέει όχι μόνο από τον πρωτεύοντα θεσμικό σας ρόλο στην προάσπιση των Αστυνομικών και ευρύτερα Δημοκρατικών Αρχών αλλά και από το επαγγελματικό σας κύρος και ανάστημα που ελπίζουμε θα βοηθήσει και στην κατεύθυνση της αγαστής συνεργασίας και ανάπτυξης διαλόγου για επίλυση χρόνιων προβλημάτων.

Ως Eνωση Αξιωματικών Αστυνομίας Κεντρικης Μακεδονίας σας ευχόμαστε ολόψυχα
καλή δύναμη και κουράγιο για εποικοδομητική θητεία.

Με εκτίμηση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

-Ο-                                                                -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ Αθανάσιος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας


δείτε και: Η νέα ηγεσία της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη