24 Ιουλ 2014

Το σχόλιο του Βλάση Γωγούση στην είδηση ότι έρχεται ο Νίμιτς

ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ ...ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ (και πάλι) ( taxalia )
Ο ΦΑΝΤΗΣ και το…ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ( Βλάσης Γωγούσης ).
Απορώ φίλοι αναγνώστες πως μ` αυτόν τον υπάλληλο του (άχρηστου) ΟΗΕ, ενός οργανισμού- ...

ευχολoγίων ,που ΔΕΝ μπορεί να κάνει τίποτα παρεμβαίνοντας ( τώρα που γράφω λ.χ. , αντί να στείλει ισχυρές ΕΠΙΓΕΙΕΣ, ΝΑΥΤΙΚΕΣ καΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ δυνάμεις στη Μέση Ανατολή, στέλνει Μηνύματα στο Ισραήλ και στους Παλαιστινίους λέγοντας : …….« παρακαλώ, ΜΗΝ αλληλοσκοτώνεστε » ), μ` αυτόν τον υπάλληλο του ΟΗΕ επαναλαμβάνω, απορώ πως καταδέχονται οι Ελληνικές Κυβερνήσεις και παζαρεύουν επί μία.....20ετία, το τόσο σημαντικό πρόβλημα , το ΣΚΟΠΙΑΝΟ; .

« Τι είπατε κύριε ΝΙΜΙΤΣ; να αλλάξουν όνομα τα ΣΚΟΠΙΑ; εν τάξει, αλλάξ` τε πρώτα εσείς το δικό σας και από ΝΙΜΙΤΣ , κάντε το....ΓΚΡΙΓΚΟΡΟΦ.- ας πούμε- και βλέπουμε ύστερα ! »

« Τι ( ξανα) είπατε κύριε Νίμιτς, το Γκριγκόροφ δεν έχει καμία σχέση με το Νίμιτς; γι`αυτο θα κρατήσετε το Νίμιτς;

Ε ! Αυτό λέμε και μείς, επειδή τα ΣΚΟΠΙΑ με τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχουν την ίδια σχέση που έχει ο...ΦΑΝΤΗΣ με το...ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ, αυτά θα παραμείνουν ΣΚΟΠΙΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα παραμείνει ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ! ».

Α ! και – που είστε κύριε ΝΙΜΙΤΣ- επειδή σας βαρεθήκαμε και σας και τον ΟΗΕ και επειδή τώρα που ξαναήρθατε η Χώρα μας είναι ρεμάλι, φτωχή και ανίσχυρη και είναι ενδεχόμενο κάποιοι ( Ελληνες ) διαπραγματευτές να βρούνε εύγευστο το…..ρετσινόλαδο, φευγάτε , παίρνοντας κι` αυτούς μαζί σας , γιατί εδώ στο…..Ελλάντα υπάρχει ένα ρητό που λέει : ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη