24 Ιουλ 2014

"Δώσε τα λεφτά αλλιώς..."

Δεν έβαλε μυαλό ο εκβιαστής που παρίστανε τον ιδιωτικό ντετέκτιβ


"Δώσε μου 500€ αλλιώς θα δείξω στον άντρα σου βίντεο όπου φαίνεσαι με τον εραστή σου" είπε ούτε λίγο ούτε πολύ 51χρονος σε μία 43χρονη αλλά εκείνη δεν... μάσησε. Τον κατήγγειλε στην αστυνομία και όπως απεδήχθη, ο άντρας που της παρίστανε τον ιδιωτικό ντετέκτιβ χρησιμοποιούσε αυτόν τον τρόπο για να βγάζει λεφτά όποτε είχε ανάγκες! Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στην εξιχνίαση απόπειρας εκβίασης σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, από δράστη που υποδυόταν τον ιδιωτικό ερευνητή, οδήγησε η εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (23-07-2014), στην περιοχή της Σταυρούπολης, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Απόπειρα εκβίασης» και «Αντίσταση».

Προηγήθηκε καταγγελία 43χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία, επικοινώνησε μαζί της άγνωστος άνδρας, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι ιδιωτικός ντετέκτιβ και ότι είχε προσληφθεί από τον σύζυγό της, προκειμένου να την παρακολουθήσει και να διαπιστώσει εάν διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Υποστήριζε μάλιστα, ότι διέθετε οπτικό υλικό, για το οποίο απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, ώστε να μην το παραδώσει στο σύζυγο της καταγγέλλουσας.

Ακολούθησε άμεση διερεύνηση των καταγγελλομένων, η οποία οδήγησε στα ίχνη του 51χρονου δράστη, ο οποίος είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2006, για έτερη περίπτωση εκβίασης, στην οποία είχε χρησιμοποιήσει πανομοιότυπο τρόπο δράσης (MODUS OPERANDI).




Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη