16 Ιουλ 2014

Carrefour : ακόμη περιμένουμε το tablet των 30 ευρώ με τα κουπόνια

Αγαπητό taxalia, το σουπερ μαρκετ Καρφουρ Μαρινόπουλος, έκανε μια προωθητική ενέργεια την οποία σας περιγράφω αναλυτικά, από το site τους:


Η Μαρινόπουλος Α.Ε. υποδέχεται το καλοκαίρι του 2014 με μια ακόμα μοναδική ενέργεια για όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματά της. Συνεπής στη δέσμευσή της να εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες της με ασυναγώνιστες προσφορές προϊόντων, η εταιρεία αυτή τη φορά δίνει την ευκαιρία σε όσους μαζέψουν και κολλήσουν αυτοκόλλητα σε ειδική καρτέλα, να αποκτήσουν ένα tablet F&U, μόνο με 30 ευρώ!
Συγκεκριμένα, η ενέργεια με τίτλο «Με τέτοια προσφορά θα κολλήσεις», θα υλοποιηθεί από τις 2 Ιουνίου έως τις 12 Ιούλιου 2014, στο υπερμάρεκτ Carrefour στο εμπορικό κέντρο City Gate, στο Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στα υπερμάρκετ Carrefour στην Ευκαρπία, την Πάτρα, τη Ρόδο, το Άργος, τα Γιάννενα, την Καλαμάτα, τα Μουδανιά και τη Λάρισα.
Η διαδικασία είναι απλή. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές που πραγματοποιούν τις αγορές τους στα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια, για κάθε 10€ παίρνουν από το ταμείο 1 αυτοκόλλητο. Μόλις συγκεντρώσουν 30 αυτοκόλλητα, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το tablet με μια μικρή επιβάρυνση αξίας 30 ευρώ.
Η παραλαβή των tablet μπορεί να γίνει από τις 2 Ιουνίου 2014 μέχρι τις 16 Αυγούστου 2014 με την παράδοση της συμπληρωμένης καρτέλας και των αντίστοιχων ταμειακών αποδείξεων από τα συμμετέχοντα καταστήματα Carrefour. Σημειώνεται ότι η ενέργεια ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, καθώς και ότι οι ταμειακές αποδείξεις πρέπει να αφορούν αγορές που πραγματοποιηθήκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (2/06 - 12/07).
Τα Tablet F&U διαθέτουν οθόνη 9” 1024x600, κάμερα Dual, μνήμη 1GB DDR3 RAM, λειτουργικό Android 4.2.2 Jelly Bean και επεξεργαστή Dual Core Cortex A9 CPU.

Μάζεψα λοιπόν τα κουπόνια και πήγα στο κατάστημα, στο εμπορικό κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στις 4 ή 5 Ιουλίου. Μου είπαν να γράψω το όνομά μου σε μια κατάσταση γιατί το tablet δεν υπήρχε ακόμη, αν και όπως βλέπετε λένε "Η παραλαβή των tablet μπορεί να γίνει από τις 2 Ιουνίου 2014 μέχρι τις 16 Αυγούστου 2014 με την παράδοση της συμπληρωμένης καρτέλας και των αντίστοιχων ταμειακών αποδείξεων".
Αφού έγραψα το όνομά μου, μου είπε η ευγενική κοπέλα "θα τα έχουμε από τις 15 Ιουλίου".
Πήρα σήμερα ένα τηλέφωνο (2310-499100) και η κατάληξη είναι η εξής:
"Θα σας ειδοποιήσουμε εμείς πότε θα το παραλάβετε, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τη λίστα που βάλατε το όνομά σας"

Ε, αφού δεν τα ΄χετε ρε παιδιά, τι μας διαφημίζετε ότι ""Η παραλαβή των tablet μπορεί να γίνει από τις 2 Ιουνίου 2014 μέχρι τις 16 Αυγούστου 2014";

Μ. Τσαλτίδης
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη