30 Ιουλ 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ IPHONE

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κλοπή κινητού τηλεφώνου iphone το οποίο απέστειλα με αντικαταβολή στο κατάστημα των ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαϊaς.
Πιο συγκεκριμένα, προ 20 ημερών περίπου είχα βάλει αγγελία πώλησης, σε γνωστό site, για ..
ένα ολοκαίνουριο iphone 5s. Μετά από λίγες ημέρες δέχθηκα τηλεφώνημα από "υποψήφιο" αγοραστή και συμφωνήσαμε να του το στείλω με την μέθοδο της αντικαταβολής στο κατάστημα των ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαϊaς. Όντως απέστειλα την συσκευή (χωρίς δυστυχώς να την ασφαλίσω για κλοπή) και μετά από 2 ημέρες το δέμα έφθασε στον προορισμό του. Στις επανειλημένες προσπάθειες μου να επικοινωνήσω με τον "αγοραστή" το τηλέφωνο επικοινωνίας που είχα ήταν ανενεργό. 
Υποψιασμένος πως κάτι "δεν πάει καλά" επικοινώνησα τις επόμενες ημέρες με τα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαϊaς για να ζητήσω την άμεση επιστροφή του δέματος. Απέστειλα δε και 2 fax τις επόμενες ημέρες ζητώντας εγγράφως την επιστροφή του κινητού. Με διάφορα προσκόμματα και δικαιολογίες, ο εκεί προϊστάμενος των ΕΛΤΑ (δικαιολογίες τύπου "πρέπει να μας στείλετε την τυποποιημένη αίτηση" - που δεν υπάρχει τέτοιο τυποποιημένο έγγραφο) καθυστερούσε σκόπιμα την άμεση επαναποστολή του δέματος πίσω σε εμένα, με σκοπό να παρέλθει το μέγιστο όριο παραμονής του δέματος (15 ημέρες). Όταν αναγκαστηκά μου επέστρεψαν το δέμα, στον φάκελλο υπήρχε μόνο το κουτί της συσκευής, το κινητό είχε κάνει φτερά! όπως καταλαβαινετε εδώ μιλάμε για ολόκληρο σχέδιο "συμμορίας" με συνεργούς υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, που "στήνει" τέτοιου είδους απάτες. Για την ανωτέρω υπόθεση έχω ήδη υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου των ΕΛΤΑ.

Σκοπός της επιστολής μου αυτής, είναι η ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού προκείμένου μα μην πέσει θύμα τέτοιας απάτης άλλος ανυποψίαστος πολίτης.

Ευχαριστώ πολύ,

Μιχάλης Βασιλείου

Γέρκας Αττικής
mbasiliou@yahoo.gr> 10:42 μ.μ. 30/7/2014
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη