1 Αυγ 2014

Πρόεδρος Airfasttickets : "Όταν γυρίσω θα τους γαμ....ω"

Ο Πειραιώτης Πρόεδρος του Air Fast Group (Airfasttickets.gr) Νίκος Κοκλώνης έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του προσωπικού...
του λογαριασμού Facebook, σε όλους εκείνους που το τελευταίο διάστημα διαρρέουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, τα οποία και θα οδηγήσουν την εταιρία στο κενό.


Το θέμα που έχει προκύψει εδώ και ένα μήνα, έχει απασχολήσει τόσο την εγχώρια όσο και την αγορά του εξωτερικού, καθώς δεν είναι λίγα τα αρνητικά δημοσιεύματα, που παρουσιάζουν από θολό έως μαύρο το μέλλον της Airfasttickets.

Ο Νίκος Κοκλώνης, από την Αμερική όπου και βρίσκεται, έδωσε τη δική του απάντηση σε όλους εκείνους που αμφισβητούν τη βιωσιμότητα της επιχείρησης, με το ποστάρισμα ενός ιδιαίτερου τραγουδιού-που έγινε ευρέως γνωστό στους Έλληνες από την εκπομπή του Στέφανου Χίου ΜΑΚΕΛΕΙΟ-με τίτλο "Όταν γυρίσω θα τους γ@@@@@"!!! Προκαλώντας μάλιστα όποιον διαφωνεί, να του απαντήσει με μήνυμα στο inbox!


Ο Πειραιώτης Πρόεδρος και Ιδρυτής του Air Fast Group, φαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο εξωτερίκευσε όλη την πίεση που έχει δεχτεί τις προηγούμενες μέρες, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την πανηγυρική του επιστροφή, που αναμένεται να εξαφανίσει κάθε ίχνος καχυποψίας. Ενώ παράλληλα φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να "κυνηγήσει" βάσει της κείμενης νομοθεσίας όλους εκείνους που διακίνησαν ή διακινούν σενάρια με σκοπό να πλήξουν το δημιούργημά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ SCREENSHOT:


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη