20 Αυγ 2014

"Παπαδημούλη να νεκροφιλήσεις τα παιδιά σου"

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσίευση στο facebook του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη για τους δύο δολοφονηθέντες νεαρούς στη Μάνη, σε...
ένα έγκλημα που δεν έχει καμία πολιτική χροιά, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο κ.Παπαδημούλης έγραψε με περίσσια χολή και ειρωνία και με ολοφάνερη χαρά για τον θάνατο των δύο νεαρών "Οι ένοχοι για τη δολοφονία των δύο Ναζί στη Μάνη, πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμιά ανοχή στη "μαφία" και τη δολοφονική βία."

κι όπως είναι φυσικό ακολούθησε καταιγισμός οργισμένων σχολίων (μεταξύ αυτών και απαράδεκτα, που δεν πρέπει να λέγονται σε έναν πολιτισμένο διάλογο, όπως αυτό του τίτλου) , τα οποία προφανώς απολαμβάνει αφού οι ΝΕΚΡΟΙ για μια ακόμη φορά φαίνεται πως είναι από έναν άλλο πολιτικό χώρο (αν και το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έγινε για πολιτικούς λόγους, ο κ.Παπαδημούλης θέλει να στρέψει προς τα εκεί τη συζήτηση). Αυτό είναι το σημαντικό κι όχι το αν θα σε βρίσουν στο facebook. Οι νεκροί είναι πάντα από άλλους πολιτικούς χώρους κι έτσι ο κάθε Παπαδημούλης, μπορεί εκ του ασφαλούς να ειρωνεύεται με διχαστικούς εξυπνακισμούς, που ξέρει ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις (τις επιζητεί άλλωστε).

H ουσία είναι ότι ζούμε σε μια βαθιά διχασμένη χώρα και κάποιοι χαίρονται πολύ για αυτό, το προωθούν, γιατί βολεύονται από τη διασπορά μίσους, θέλουν να υπάρχει μίσος, θέλουν να φανατίζουν για να συσπειρώνουν και να αποκομίζουν πολιτικά οφέλη.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη