20 Αυγ 2014

To "Εδώ Μακεδονία" επιστρέφει!


Ο Αντώνης Οραήλογλου και ο Χρήστος Νικολαΐδης συνεχίζουν για δεύτερη...



...τηλεοπτική χρονιά την καθημερινή, δίωρη μεσημβρινή, ζωντανή, ειδησεογραφική εκπομπή, μέσα από τη συχνότητα της «Εγνατίας Τηλεόρασης», αλλά σε νέα ώρα! Η εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» θα μεταδίδεται στο εξής στις 4 το απόγευμα, (Δευτέρα έως Παρασκευή).
Οι δύο έμπειροι Δημοσιογράφοι, πιστοί στις κλασικές νόρμες της Δημοσιογραφίας, επιμένουν στην Ενημέρωση με έμφαση στην ουσία και όχι στην εντύπωση, με βαρύτητα στην Είδηση και όχι στην επιφάνεια.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Αντώνης Οραήλογλου, «οι δυο μας συμπληρώνουμε κάτι παραπάνω από μισό αιώνα δημοσιογραφικής προϋπηρεσίας! Γνωρίζουμε πολύ καλά τα θέματα με τα οποία καταπιανόμαστε, συνεπώς πολύ δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να μας… παραπλανήσει! Στην πρώτη μας χρονιά εδώ στην “Εγνατία Τηλεόραση” βρήκαμε τα πατήματα μας και ξαναγνωριστήκαμε με το κοινό το οποίο μας αγκάλιασε. Στη δεύτερη χρονιά φιλοδοξούμε να είμαστε περισσότερο χρήσιμοι στον απλό πολίτη, που τόσο δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση».

«Έμφαση θα δώσουμε στην ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν και θα πρέπει να απασχολούν τους πολίτες και όχι τα ζητήματα με τα οποία κάποιοι επιχειρούν να απασχολείται ο πολίτης. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε σκληρά και ευχόμαστε να έχουμε στο πλευρό μας και το τηλεοπτικό κοινό που με τόση θέρμη μας είχε αγκαλιάσει πέρυσι», προσθέτει ο Χρήστος Νικολαΐδης.     

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη