30 Σεπ 2014

Νέα βόμβα στη ΝΔ : Ο βουλευτής Γιώργος Bλάχος συμφωνεί με την πρόταση Τζιτζικώστα για κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

Βλάχος : "Μπορεί κανείς Έλληνας να πει να μην γίνει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ή όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων;"

Πριν λίγο σε δηλώσεις του στον Αιμίλiο Λιάτσο στο Kontra



Υπέρ του σχηματισμού Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας σε περίπτωση εκλογών, τάχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Βλάχος, λέγοντας μάλιστα ότι όταν ξεκινήσει η σχετική κουβέντα «και το θέμα του Πρωθυπουργού θα μπει από μηδενική βάση».
Δίνοντας συνέχεια στις δηλώσεις του Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο κ. Βλάχος, μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «Kontra 24», σημείωσε: «Προφανώς και συμφωνώ με τον σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας. Μπορεί κανείς Έλληνας να πει να μην γίνει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ή όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων;».
 Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συμπλήρωσε: «Αν μπει το θέμα στο τραπέζι - και θα μπει από ανάγκη - προφανώς όλα θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Διότι υποτίθεται ότι θα είναι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις από αυτές που είναι στη σημερινή κυβέρνηση και ως εκ τούτου και το θέμα του Πρωθυπουργού θα μπει από μηδενική βάση».

Οι εξελίξεις αναμένονται λίαν προσεχώς

Σημ : Η φωτογραφία που βάλαμε στην ανάρτηση δεν είναι τυχαία...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη