19 Σεπ 2014

Στο πλευρό των Δημάρχων ο Θ. Καράογλου


Τον βουλευτή της Ν.Δ. στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Θόδωρο Καράογλου, δέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Η συνάντηση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των... επαφών του βουλευτή με δημάρχους του νομού, έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, καθώς οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρόχρονη φιλία και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με πολύ αγαστό τρόπο.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, συζητήθηκαν θέματα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης για τις δράσεις του δήμου και για όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και στις έξη δημοτικές ενότητες. Επίσης τον ευχαρίστησε για τη σημαντική βοήθεια που παρείχε σε όλα τα θέματα του δήμου την πρώτη περίοδο του Καλλικράτη, αλλά και τη σημαντική ώθηση που έδωσε ως υπουργός Μακεδονίας- Θράκης στο μεγάλο έργο που ξεκίνησε στην δημοτική ενότητα Χορτιάτη με τη σύνδεση των περιοχών του Ασβεστοχωρίου, του Χορτιάτη, της Εξοχής και του Φιλύρου με το δίκτυο της ΕΥΑΘ.


Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου ευχήθηκε καλή θητεία στον δήμαρχο, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ένα φίλο και επιτυχημένο δήμαρχο, που έχει αποδείξει ότι είναι ο άνθρωπος των έργων», ενώ υποσχέθηκε τη συμπαράστασή του σε κάθε μελλοντική προσπάθεια του δήμου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη