21 Σεπ 2014

Ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο έβγαζε η Ελενίτσα Μενεγάκη


Και λίγα είναι, για αυτή τη γυναίκα με την τεράστια προσφορά στην ανάπτυξη του ιντερνετ. Μη λέμε πάλι τα ίδια!
"Βγήκαν στον αέρα τα λεφτά που βγάζουν, τα λεφτά που ξοδεύουν και ποια κοινή περιουσία έχουν οι...
πρώην σύζυγοι Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος. Επειδή έχει φουντώσει το ντέρμπυ ανάμεσά τους αφού χώρισαν παραμύθι φούρναρης με συναινετικό διαζύγιο. Πολιτισμένα, δηλαδή. Και χωρίς να έχουν διαφορές, οικονομικές κι άλλες",γράφει στον ΦΙΛΑΘΛΟ ο "Αποδυτηριάκιας", γεμάτος ζήλεια για την Ελενάρα και συνεχίζει:

"Αυτό θα πει συναινετικό διαζύγιο, ότι έπαιξε η κατανόηση, καλά ήταν μέχρι εδώ κάπου χάλασε το έργο, άρα σα σοβαροί άνθρωποι και επειδή έχουμε τρία παιδιά, χωρίς να πέσουν μπινελίκια, χωρίς να μας παίρνουν από πίσω οι παπαράτσι, να τραβήξει ο καθένας στο δρόμο του. Αμ, δε.

Η σφαγή! Πούλα το σπίτι μας και ό, τι πάρουμε μισά-μισά προτείνει ο Λάτσιος με αγωγή, όχι και να ξεσπιτωθούν τα παιδιά μας, του λέει η Μενεγάκη.

δείτε και: Μενεγάκη - Λάτσιος: Έτσι είναι το "ανάκτορο" τους στα Μελίσσια


Όσο είμασταν παντρεμένοι η Μενεγάκη, χάριν εμού, κέρδισε 3,2 εκ. ευρώ, άρα τα μισά, το 1,6 εκ. ανήκει σε εμένα, που από την τσέπη μου κάλυπτα όλα τα έξοδα της οικογένειας ενώ η πρώην σύζυγος αποταμίευε τα έσοδά της.

Από την αντιδικία τους, που δεν λύνεται εξωδικαστικά, δεν υπάρχει τέτοια διάθεση, έγινε γνωστό ότι σήμερα ο Λάτσιος κερδίζει περισσότερα από την Μενεγάκη, ενώ όταν ήταν παντρεμένοι η παρουσιάστρια είχε ετήσια προσωπικά έσοδα (950.000 ευρώ), τρεις φορές επάνω σε σύγκριση με τους μισθούς του Λάτσιου.

Το ζευγάρι ζούσε από το 2007 σε μονοκατοικία 1.000 τ.μ. στα Μελίσσια, εμπορικής αξίας σήμερα γύρω στα 2,5 εκ. ευρώ. Αρχές 2010, χώρισαν, το διαζύγιο βγήκε μετά από τρία χρόνια, για να ακολουθήσει ο δικαστικός πόλεμος.

Απ' όλη αυτή την ιστορία, την πολύ προσωπική, του πρώην ζευγαριού, που με την ευθύνη τους ή, όχι γίνεται το σούσουρο για γκόσιπ, ποιο είναι εκείνο που αξίζει κάποιος να σταθεί; Εγώ θα σου πω. Πόσο μαλάκας είναι ο Έλληνας. Τι θέλεις να πεις αποδυτηριάκια;

Νομίμως και δικαίως η κυρία Μενεγάκη χοντροκονόμησε όλα αυτά τα χρόνια διότι σαν επαγγελματίας άρεσε. Να το ξαναπώ; Πόσο μαλάκες είναι αυτοί που αποτελούν την τηλεοπτική πελατεία της κυρίας Μενεγάκη. Αυτοί ευθύνονται κι όχι η ίδια η κυρία Μενεγάκη που απευθυνόταν στο πιο πατσαβούρα κοινό της Ελλάδας. Να ξέρουμε τι λέμε.

Η βασίλισσα, λέει, της πρωινής ζώνης είναι, ήταν η κυρία Ελένη Μενεγάκη. Το πιο σωστό είναι να πεις ότι ήταν η εστεμμένη των πιο καθυστερημένων, των πιο αργόσχολων, των πιο χαχαχούχα τηλεθεατών, για να κάνουμε ταμείο. Όλοι αυτοί επιδοτούσαν τη διασημότητα της Μενεγάκη και της αύξαναν τον τραπεζικό λογαριασμό."

(ήταν άρθρο του Αποδυτηριάκια στον Φίλαθλο)

δείτε και: Μπήκε στα 46 η Ελένη Μενεγάκη και εμείς την ευχαριστούμε ξανά

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη