Σε συναντήσεις που κανουν οι ιχθυεμποροι της αγοράς των Τρικάλων ανα τακτά χρονικά διαστήματα ..
καθορίζουν τις κατώτερες τιμες των θαλασσινων.
Με αυτο τον τροπο το καλοκαίρι που πέρασε ο γαύρος και η σαρδέλα είχαν καθορισμένη κατώτερη τιμη απο την ομάδα της αγοράς στην πόλη των Τρικάλων τα 5-7 ευρω ενώ στην υπόλοιπη ελλαδα η κατώτερη τιμη ηταν στα 3-4 ευρω.
Ακομα και σημερα βεβαια αυτο συνεχίζεται και σαν αποτέλεσμα εχει οι τρικαλινοι να ακριβό πληρώνουν τα φρέσκα ψαρια.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ