22 Σεπ 2014

Σε γάμο στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής

Δεν θα πιστέψετε με ποιον φωτογραφήθηκε και μάλιστα καταχαρούμενος!


Στο γάμο του γιου του βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα φαίνεται πως ο γάμος αυτός ένωσε και τα... απολωλότα πρόβατα, αφού στο ίδιο τραπέζι κάθισαν μεταξύ άλλων ο Ορφανός, ο Γκιουλέκας, ο Καλαφάτης και ο... Τζιτζικώστας! Και ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν στο γάμο αλλά δεν πόζαρε στην ίδια φωτογραφία, μάλλον λόγω Τζιτζικώστα... 























Παραβρέθηκαν από πολιτικούς


Ο π. Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο ΥΜΑΘ Γιώργος Ορφανός οι υφυπουργοί Μιχάλης Παπαδόπουλος και Θεόφιλος Λεονταρίδης οι π. Υπουργοί Ευριπιδης Στυλιανιδης, Σταύρος Καλαφατης, Θόδωρος Καραόγλου και Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννιδης και Ευάγγελος Αντωναρος οι βουλευτές Ιορδάνης Τζαμτζής, Λάζαρος Τσαυδαριδης, Απόστολος Βεσιρόπουλος, Λένα Μάκρη, Άννα Μανη και ο Δημητρης Κυριαζίδης βουλευτης Δράμας  ο Γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος ο γραμματέας δημοσίων έργων Στρατός Σιμοπουλος ο π. Ευρωβουλευτής Νίκος Βακάλης όλοι οι δήμαρχοι της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Αμπελόκηπων Λάζαρος Κυρίζογλου, ο π. Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης Βάκης Φραντζής και φυσικά ο Περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας με την εκλεκτή της καρδιάς του. Επίσης ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο γνωστός εκδότης Σαββας Καλεντερίδης.




Από τους επιχειρηματικούς κύκλους οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβαν Σαββίδης που έδειξαν και τις ικανότητες τους στους ποντιακούς χορούς καθώς και πολλοί τοπικοί επιχειρηματικές συγγενείς και φίλοι των νεονύμφων και των οικογενειών τους.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη