20 Σεπ 2014

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΝ η ΕΛΛΑΣ

του Βλάση Γωγούση

Δύο ασθενοφόρα εν κινήσει διαθέτει όλα κι`όλα το ΕΚΑΒ για ολόκληρο τον Νομό Καβάλας ( = 145.000 κάτοικοι !) , αν δηλαδή κινδυνεύουν ...
3 ή 4 άνθρωποι ταυτόχρονα οι δυό μπορεί και να πεθάνουν.
Με τους μισούς ¨Ελληνες άνεργους, με το ένα τρίτο κάτω του ορίου της φτώχειας και με χιλιάδες απλωμένα χέρια να ζητάνε μια σακούλα με πατάτες !!
Με δεκάδες χιλιάδες νέους χαρισματικούς επιστήμονες που σπούδασαν με το υστέρημά μας, να μεταναστεύουν σέ ξένα κράτη , με εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια υπό κατάσχεση και με ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη : !

Και μείς τι κάνουμε;;, διαβάστε παρακάτω :

- Δεκάδες χιλιάδες έξαλλοι οπαδοί συνέρρευσαν χθες στην πρωτεύουσα για να απολαύσουν την Lady ….Gaga ! !!.
Μας ξέσκισαν, μας πήραν και τα σώβρακα, μας κατέστησαν πένητες , άστεγους, άνεργους, μας σβήσαν το χαμόγελο απ` τα χείλη μας και μείς σπρωχνόμαστε ποιος θα πρωτοχωρέσει στο γήπεδο να δεί το ξέκωλο να καλύπτει το αιδοίο του με το Εθνικό μας σύμβολο.
- Ακριβοπληρώνουμε ένα «πρώτο τραπέζι πίστα » στο κέντρο που τραγουδάει ο Αντωνάκης ο …Β ( για τον …Ρέμο λέμε ) και γεμίζουμε το πάτωμα με άνθη δεκάδων χιλιάδων (πεταμένων) ΕΥΡΩ !.
- Μεθαύριο ετοιμάζονται τεράστιες διαδηλώσεις έξαλλων οπαδών για να χαρισθούν τα χρέη των ποδοσφαιρικών ομάδων !.

- Συρρέουμε και μετέχουμε σαν κοπάδι σε μια διαδήλωση – μνημόσυνο διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Φύσα , διαδήλωση που μετατρέπεται σε ανεξέλεκτη λεηλασία της περιουσίας των ( αναίτιων) κατοίκων διαφόρων πόλεων και ΔΕΝ μαζευόμαστε μια μέρα 10,20, 50, 100 χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες, να πάρουμε σβάρνα όλα τα εμπόδια και να βάλουμε στο κυνηγητό απ` τον «Ναό της Δημοκρατίας» τους 300 ηγεμονικά μισθοδοτούμενους «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» !
-
- Δεκάδες οι κρεμασμένες στα περίπτερα ποικιλώνυμες …αθλητικές εφημερίδες με…. φονικούς τίτλους !
" ΞΕΣΚΙΣΤΕ τους " , "ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ τους" , "ΘΕΟΣ ο ΠΑΟ", «τους¨ΕΛΥΩΣΕ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» , «ΤΑΝΚΣ ο ΠΑΟΚ , ΕΘΑΨΕ την LINK ! »!
Ούτε όταν κατελήφθη η …Κορυτσά στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο στην Αλβανία δεν έγινε τόσος ντόρος !
- Αποθέωση του Γκάλη σε λίγο στη Θεσσαλονίκη ( τώρα τον θυμήθηκαν, τώρα που…. λιμοκτονούμε !),.
- 24 ώρες το 24ωρο ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, διαδίκτυο, μας πληροφορούν για τα αποτελέσματα της Νιου Καστλ εναντίον Σαουθάμπτον ή Σπάρτακ Μόσχας εναντίον Φενέρ ΜπαξέΤουρκίας , ή τέλος- πως η Κορκίμπελα Ουρουγυάης κέρδισε την Σκάμπτον Μέρβαλι του Μεξικού με …πέναλτι στο 92 !!!
Το άλλο πάλι ,
¨Ολη η ΕΛΛΑΔΑ ένα . κουμαρτζίδικο πανηγύρι !
:
Με πλειάδα Καζίνα, με χιλιάδες φρουτάκια ( επανανομιμοποιήθηκαν ) , με ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ, , με ΚΙΝΟ, ΠΡΟΠΟ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ( ένας; στους δύο κερδίζει ) , με ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ( παλιότερα κέρδιζες σπίτι επιπλωμένο, τώρα δεν…..συμφέρει λόγω….ΕΝΦΙΑ !!), με το …περιπλανώμενο ΛΑΪΚΟ ( « πάρε κύριος, πάρε τα λήγοντα στο….δύο, ….αύριο κληρώνει ») και - τέλος- με το επανεμφανισθέν….ΞΥΣΤΟ του ενός, των δύο και των πέντε ΕΥΡΩ ( « όλα κερδίζουν» και τα κέρδη οδεύουν , - λέω εγώ - προς τις τσέπες των καινούργιων αφεντικών κατά ΤΣΕΧΙΑ μεριά !).

Μιλάς για Ελλάδα και σε λεν …φασίστα.
- Καταργήσαμε το «έγγαμος-άγαμος» , το «επάγγελμα» και το «θρήσκευμα » από τις ταυτότητες ,
- ορκιζόμαστε στη….συνείδησή μας ( αντί του Ευαγγελίου) και -τέλος- σύμφωνα με τον νόμο 851/1978 , άρθρο 3 , απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες μας πάνω από δύο μέρες άλλως καταβάλλεται …πρόστιμο ή επιβάλλονται …… ποινικές κυρώσεις, ( κράτηση μέχρι δύο μηνών !) ή ……και τα δύο ταυτοχρόνως ) !!

Λαός παρανοϊκός, , λαός υποανάπτυκτος, θάλεγα αλλά θα ήμουνα πολύ επιεικής στους χαρακτηρισμούς !

Λαός αφιλότιμος, λαός αναξιοπρεπής, λαός δειλός, άξιος της μοίρας μας είμαστε !.

Ντροπή και κρίμα, ιερές έννοιες και θέσφατα αιώνων , τα προσπεράσαμε με αδιαφορία και Θεοποιήσαμε γελοία πρόσωπα και συμπεριφορές , που φθάνουν στο σημείο της γελοιότητας,

Κλείνω με μια χθεσινή μου επισήμανση σαν απάντηση σε δημοσίευμα του διαδικτύου ,
σας την παραθέτω όπως της έγραψα :

" ΈΞΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ - έλεγε το δημοσίευμα - ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 800 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

- Σχόλιο Βλάση Γωγούση :
χαχαχαχαχαχαχαχα, άκου στα......800 κορυφαία !, είπα και γω , άϊντε στα πρώτα 30,40, 50 100,.....200 ...αλλά ‘όχι στον…πάτο και να καμαρώνουμε κι όλας

Αυτά γι` απόψε ΄τελειώνω γιατί μ` ανάψαν οι….λαμπτήρες μου !!!

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη