30 Οκτ 2014

Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

Νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό Εκκληση για αίμα κάνουν οι...
φίλοι και οι γνωστοί της Σούλης Σαμπάχ, παλιάς δόξας του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook επιχείρησε να ευαισθητοποιήσει όσους μπορούν να δώσουν αίμα για την Σούλη Σαμπάχ.

«Η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό κι έχει επειγόντως ανάγκη από αίμα. Οποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει,μπορεί να πάει στο κοντινότερο του νοσοκομείο και να δωσει,απλά με το ονομα του ασθενούς και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.


Η Σούλη Σαμπάχ (Ανατολή στα αραβικά) που το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Χριστοδούλου υπήρξε τραγουδίστρια και ηθοποιός, και ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Νικολαΐδη.

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια στις 16 Φεβρουαρίου 1932. Ο πατέρας της καταγόταν από το Πολέμι της Πάφου και η μητέρα της από τη Χίο. Τη δεκαετία του 1960 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο "Τζάκι". Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία "Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο" μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. Έχει επίσης παίξει στην τηλεόραση και στο θέατρο σε σημαντικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη