27 Οκτ 2014

Άσχημα τα νέα για την Τατιάνα Στεφανίδου !

όμως η Τατιάνα σαν έμπειρη παρουσιάστρια είναι ικανή να τα ανατρέψει όλα προς όφελός της. 

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της νέα εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου -που φέτος βρέθηκε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη- δεν έφεραν μόνο γκρίνια στο κανάλι, αλλά και ένα σερί αλλαγών που μάλλον δεν είναι προς όφελος της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα, η πρώτη αλλαγή αφορά μείωση τη εκπομπής τη Τατιάνας κατά ένα τέταρτο αν ώ αυξάνεται σε διάρκεια η εκπομπή Φ+Μ.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτό είναι ένα εναλλακτικό σχέδιο το καναλιού που θέλει να μειώσει όσο μπορεί τις απώλειες σε νούμερα τηλεθέασης της AGB , ενώ άλλοι θέλουν τη ίδια την Τατιάνα να απαιτεί την μείωση της εκπομπής.

Το επόμενο δυσοίωνο σενάριο θέλει τους υπευθύνους του καναλιού δυσαρεστημένους και από την απόδοση της εκπομπής, αλλά και από τα σενάρια μετεγγραφής που ακούστηκαν για την μετακίνηση της Τατιάνας στο Έψιλον και μάλιστα λέγεται πώς δόθηκε τελεσίγραφο ως τα Χριστούγεννα για βελτίωση της τηλεθέασης, αλλιώς ...

Το σενάριο να διακοπεί η εκπομπής της Τατιάνας μας φαίνεται υπερβολικό και ακραίο και το τηλεοπτικό τοπία αλλάζει συνεχώς και η Τατιάνα σαν έμπειρη παρουσιάστρια είναι ικανή να τα ανατρέψει όλα προς όφελός της. Το χει ξανακάνει στο παρελθόν άλλωστε!

Πηγή: queen
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη