20 Οκτ 2014

"Μαλλιά-κουβάρια" πάλι στον ποδοσφαιρικό Άρη

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου για πρώτη φορά αναφέρθηκαν «θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα την περασμένη Τετάρτη σε βάρος... 22χρονου», αλλά και ότι «ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τη σοβαρότητα του ηθικού προβλήματος που προέκυψε την περασμένη Τετάρτη… Ας απαντήσει σε αυτή τη μάνα, ο ίδιος, για την επιλογή του…», ο Γιώργος Γαλανός προχώρησε σε νέες καταγγελίες στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέφερε: «Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στα γραφεία μας την περασμένη Τετάρτη με πρωταγωνιστή τον Καλαϊτζίδη. Έπρεπε να είχε φύγει από εκείνη τη μέρα, με αυτόφωρες διαδικασίες. Για εμάς έχει τελειώσει από τον Άρη» ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Υπάρχουν ήδη προδικαστικές αποφάσεις και μηνυτήρια αναφορά, ο κόσμος τό ΄χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αλλά για το καλό του Άρη δεν μιλήσαμε. Δώσαμε εντολή να μην βγει τίποτα προς τα έξω, μόνο για το καλό του συλλόγου. Στον Ερασιτέχνη το γνώριζαν και βγήκαν να κάνουν ανακοίνωση… Προσωπικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πει δημόσια. Αλλά εάν αυτό βγει στον αέρα θα το βάλει το CNN, είναι τόσο σοβαρό το θέμα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη