23 Οκτ 2014

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στην Ανδραβίδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, δύο ημεδαποί άνδρες, αδέρφια, ηλικίας 31 και 34 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών (κάνναβη).
Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων που προέκυψαν από τις έρευνες τους, για διακίνηση ναρκωτικών στη περιοχή της Ανδραβίδας, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των δύο αδερφών στην Ανδραβίδα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν: • (1.174) γραμμάρια κάνναβης, • Ένα δενδρύλλιο κάνναβης με ύψος (116) εκατοστά.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε αγροικία των δύο αδερφών, στην περιοχή Ψαρέικο Ανδραβίδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: • (1.248) γραμμάρια κάνναβης Από την προανάκριση προέκυψε ότι, τα δύο αδέρφια, καλλιεργούσαν τις ναρκωτικές ουσίες κάνναβης και στη συνέχεια αφού τις επεξεργάζονταν τις διακινούσαν, στην ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, σε τοξικομανείς.
Σημειώνεται, ότι τα δύο αδέρφια είχαν διαμοιράσει σε νάιλον και άλλες συσκευασίες τις ναρκωτικές ουσίες και τις απέκρυπταν σε διάφορους χώρους της οικίας προκείμενου να είναι δύσκολος ο εντοπισμός τους από τις Αρχές. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες σε κυτίο υποδημάτων και βαρέλια. Ο 31χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη