25 Νοε 2014

Ναι σε μια εθνική ασφαλιστική κάλυψη μ’ ένα σύγχρονο φορέα

Για το καλό του λαού και την προκοπή της χώρας εγγυάται, μεταξύ άλλων, η συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου να νοικοκυρέψει το ασφαλιστικό σύστημα που πράγματι αποτελεί πληγή τόσο για τους ..
ασφαλισμένους όσο και για την πατρίδα αφού η διαιωνιζόμενη πολιτική ανευθυνότητα των κυβερνήσεων στα θέματα αυτά, ουδέποτε ασχολήθηκε ουσιαστικά για ν’ αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην ώρα τους με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο πιο ψηλό σημείο του δείκτη επικινδυνότητας σε βάρος των ασφαλισμένων. Ναι, λοιπόν στην εθνική ασφαλιστική κάλυψη μ’ ένα σύγχρονο φορέα, ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριών ή και περισσότερων διαβαθμίσεων που θα εγγυάται στους ασφαλισμένους την ίδια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την κατηγορία της σύνταξης τους σύμφωνα με τη διαβάθμιση που θα έχουν επιλέξει ν’ ασφαλιστούν.
Για να επιτευχθούν, όμως, στη χώρα μας καινοτομίες στο κράτος επιβάλλεται έστω και αργά, ν’ αρχίσει το νοικοκύρεμα από… ψηλά, τόσο σε αυτούς που κυβερνούν τη χώρα έχοντας την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, όσο και στους άλλους που υποτίθεται ελέγχουν αυτούς που μας κυβερνούν!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη