22 Νοε 2014

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Αλβανού δολοφόνου που γάζωσε με Καλάσνικοφ μπαρ στο Μικρολίμανο

Ένας Αλβανός ηλικίας περίπου 30 ετών που έχει κατηγορηθεί για φόνο 44χρονου θαμώνα, ληστείες κι άλλα αδικήματα αλλά δεν..
έχει οδηγηθεί ποτέ στις φυλακές αναζητείται από την ΕΛΑΣ σαν ένας από τους βασικούς υπόπτους για την αιματηρή επίθεση με 15 τραυματίες σε κέντρο διασκέδασης στην ακτή Δηλαβέρη του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο ο δράστης να ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν αν κίνητρο της επίθεσης είναι ζήτημα «διενέξεων» στον χώρο της νύκτας ή κάποια άλλη διαφορά. Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέσεις με συμμορία Αλβανών η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία. Τα περισσότερα μέλη της ομάδας είχαν κάποια στιγμή συλληφθεί.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες είχαν σημειωθεί συνολικά 7 - 8 επιθέσεις με πυροβολισμούς σε νυκτερινά κέντρα στο Μεταξουργείο, στον Αγιο Παντελεήμονα αλλά και στην Κυψέλη, στο Νέο Κόσμο κι αλλού όπου όμως υπήρχε άλλος τρόπος επίθεσης, διαφορετικός τρόπος διαφυγής των δραστών ενώ σε μερικές περιπτώσεις τα μαγαζιά ήταν κλειστά.

Για ορισμένα από αυτά τα περιστατικά είχε ερευνηθεί αν σχετίζονταν και με την δράση κυκλωμάτων σωματεμπορίας ή προστασίας καταστημάτων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη