27 Νοε 2014

Έχασε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από τη Ντινάμο Μόσχας - Δείτε τα γκολ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε απόψε ο Παναθηναϊκός στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν...
και στη Μόσχα από τη Ντιναμό με 2-1 και παρέμειναν στον ένα βαθμό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της παρούσας φάσης στη διοργάνωση.
Η αναμέτρηση ήταν βαθμολογικά αδιάφορη για τους «πράσινους», όμως οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου μόνο τυπικό καθήκον δεν θεώρησαν την αποστολή τους, αφού έπαιξαν πολύ καλά και στο πρώτο ημίχρονο δυσκόλεψαν τους Μοσχοβίτες, που ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να κατακτήσουν την πρώτη θέση και μαθηματικά και να φτάσουν στο «5Χ5».
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κουράνι στο 4ο και 6ο λεπτό, όταν στην πρώτη περίπτωση η κεφαλιά του Γερμανού διεθνή επιθετικού πέρασε μόλις άουτ και στη δεύτερη από λάθος γύρισμα του Δώνη πλάσαρε στο δοκάρι.
Το γκολ του Μπεργκ στο 14΄, από σέντρα του Νάνο και κεφαλιά του Σουηδού, ήρθε ενάντια στη ροή του αγώνα και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να απαλλαχθεί από τη μεγάλη πίεση, καθώς οι παίκτες του Στάνισλαμ Τσερτσέσοφ δεν απείλησαν στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που στο 43΄ είδαν τον Μπαϊράμι να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι, αν και ολομόναχος.
Η κατάσταση άλλαξε όμως στην επανάληψη και σε αυτό συνέβαλε εν πολλοίς η… γρήγορη ισοφάριση της Ντιναμό με τον Βενκέρ στο 55΄, με τον Τριανταφυλλόπουλο να μπαίνει στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ, να τη βρίσκει και να της αλλάζει πορεία. Έξι λεπτά αργότερα οι Ρώσοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Ιόνοφ, από σφάλμα του Μέντες που κράτησε κι έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του.
Ο αγώνας είχε όμως κι άλλες ευκαιρίες, με τον Νάνο να αστοχεί ελάχιστα σε φάουλ στο 63΄, τον Μπεργκ να σουτάρει άστοχα στο 67΄, τον Βαλμπουενά να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι στο 74΄ και τον Κουράνι να αστοχεί σε μοναδικό τετ α τετ με τον Κοτσόλη, στο 80ό λεπτό.


All Goals - Dynamo Moscow 3-2 Panathinaikos... από Soccer-Way
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη