23 Νοε 2014

Αποκαλύψεις για το σχέδιο της δολοφονίας του Κ. Καραμανλή

Από το newsbomb.gr η είδηση

Σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό από την έρευνα του ανακριτή για τις μεθοδεύσεις κατά Καραμανλή. Αναταράξεις προκαλούν οι αποκαλύψεις του Γιάννη Βασιλακόπουλου για...
την εφημερίδα «Παρασκήνιο» σχετικά με τη γεμάτη σκιές υπόθεση των παρακολουθήσεων με θύμα τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Όπως αναφέρει ο κ. Βασιλακόπουλος, το μακρύ και πολύπλοκο κουβάρι, φαίνεται ότι έχει ξετυλιχτεί και ο ανακριτής Φούκας, που ψάχνει εδώ και πολύν καιρό, επίμονα και διεισδυτικά την υπόθεση φτάνει στην άκρη του.

Την ίδια ώρα η αποκρυπτογράφηση του σχεδίου με το κωδικό όνομα «Πυθία» που αφορούσε, όπως είχαν αποκαλύψει οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες τη δολοφονία του Καραμανλή και το οποίο κάποια στιγμή οι δικαστικές αρχές είχαν συνδέσει με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, φαίνεται ότι ήδη έχει μπει στο μονοπάτι της λύσης και των εξηγήσεων.

Κορυφαία πολιτική πηγή, από εκείνες που έχουν απόλυτη γνώση των πραγματικών διασπάσεων της υπόθεσης αποκαλύπτει στο «Π» πως το αργότερο ως τα Χριστούγεννα θα έρθουν στη δημοσιότητα τα συμπεράσματα της έρευνας του απτόητου ανακριτή.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη