15 Νοε 2014

Ο Αρτέμης Σώρρας κατέχει χειρόγραφα του Μ.Αλεξάνδρου !

Το τερμάτισε ή έχει κι άλλο, πιο κάτω;
"Θα σου πω κάτι, έχω χρηματοδοτήσει ένα έθνος που λέγεται Μαορί, πριν....
το χρηματοδοτήσουμε για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κερδίσουν τις δίκες στα δικαστήρια στα Ηνωμένα Έθνη, γιατί είναι Έθνος! Αυτό το έθνος λοιπόν το χρηματοδοτήσαμε γιατί έχουμε πολλά μαζί του και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουνε τα χειρόγραφα, πρόσεξε, τα οποία τα έχουμε στα χέρια μας τώρα, τα χειρόγραφα συμβόλαια που είχαν οι πρόγονοί τους με τον Μέγα Αλέξανδρο! Αρα κύριοι, έχω τα πρωτότυπα στα χέρια μου.
Άρα εγώ έχω τα πρωτότυπα από τη Νέα Ζηλανδία. Η Νέα Ζηλανδία είναι κάτω από την Αυστραλία, καταλαβαίνετε; Αφού λοιπόν έχουμε τα έγγραφα, τα συμβόλαια των Μαορί με τον Μέγα Αλέξανδρο, πως γίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει σταματήσει στον Ινδικό Ωκεανό; Ε, Σιωνιστάκια; Που φτιάξατε την ιστορία όπως γουστάρετε. Θα ξαναγράψουμε την ιστορία με αποδείξεις, κύριοι."
___________________________________________________
___________________________________________________

Ακριβώς αυτά δήλωσε ο ....τρισεκατομμυριούχος σε συνέντευξή του ! Κατά λέξη!
Ότι οι ....Μαορί της ...Νέας Ζηλανδίας (!) έκαναν γραπτά συμβόλαια με τον Μ.Αλέξανδρο (που δεν σταμάτησε στην Ινδία όπως ....διαδίδουν οι σιωνιστές, αλλά κατέκτησε την Αυστραλία και τη Ν.Ζηλανδία) και τα έχει -τα πρωτότυπα μάλιστα!- ο Σώρρας.

Κι αυτός ο άνθρωπος έχει ακόμη ηλίθιους οπαδούς που πιστεύουν ότι μπορεί "να σώσει την Ελλάδα", αλλά "τον εμποδίζουν τα λαμόγια οι πολιτικοί" και "τα τσιράκια του συστήματος οι δημοσιογράφοι" κι εμείς που δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον παραμυθά, είμαστε "προδότες ανθέλληνες" !


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη