19 Δεκ 2014

Αποστολόπουλος: Μανιώδης σόουμαν ο Καμμένος

Απάντηση στα όσα καταγγέλει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, και τα στοιχεία που παρουσίασε μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, έδωσε πριν από λίγη ώρα ο φερόμενος ως μεσάζοντας, Γιώργος Αποστολόπουλος. Σε γραπτή του δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

 «Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό. » Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος».  Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες». 
Σημειώνεται ότι ο κ.Αποστολόπουλος έχει κληθεί να δώσει κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, στο κτίριο της Ασφάλειας Αττικής, με την ιδιότητα του υπόπτου για διάπραξη κακουργηματικής πράξης, που αφορά δωροδοκία βουλευτή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη