20 Δεκ 2014

Δεν ανακατεύω τον Πρωθυπουργό

 Νέες διαστάσεις δίνει στην απόπειρα δωροδοκίας του ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς αποκαλύπτεται πως ο ίδιος είχε οικονομικές σχέσεις με τον φερόμενο ως μεσάζοντα, Γιώργο Αποστολόπουλο. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχε δώσει 5.000 ευρώ στον κ. Αποστολόπουλο τον Σεπτέμβριο του 2013.
«Ο κ. Αποστολόπουλος με πλησίασε τότε με ρώτησε αν είχα χρήματα για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό, με προοπτική κέρδους 10%», είπε ο κ. Χαϊκάλης. Και συνέχισε: «Του απάντησα ότι είμαι χάλια οικονομικά και μπορώ να δώσω μόνο 5.000 ευρώ, όπως και έκανα. Τον πρώτο και τον δεύτερο μήνα μου έφερε από 500 ευρώ, ως τόκους και όταν τον ρώτησα για το κεφάλαιο, μου είπε ότι μπορώ να το πάρω όποτε θέλω», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης και εξιστορώντας τα γεγονότα, συνέχισε:
«Στη συνέχεια υπήρξε μία περίεργη καθυστέρηση. Τον περασμένο Ιούλιο του έστειλα μηνύματα ότι χρειάζομαι χρήματα, γιατί έληγε η ρύθμιση που είχα κάνει. Μου είπε ότι θα φροντίσει αυτός την ανανέωση. Στη συνέχεια τον πήρα τηλέφωνο και του ανέφερα ότι με πίεζαν από την τράπεζα να δώσω χρήματα. Τότε μου κατέθεσε 800 ευρώ, μετά από πίεση, ως μέρος του κεφαλαίου γιατί του είπα ότι έχω ανάγκη τα χρήματα και δεν θέλω τους τόκους. Από τα μηνύματα φαίνεται ότι εγώ του έχω δώσει τα χρήματα και περιμένω το κεφάλαιό μου».
Ο ίδιος ο κ. Χαϊκάλης πάντως, υποστήριξε σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση το πρωί του Σαββάτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι δεν ενέπλεξε ποτέ ο ίδιος τον πρωθυπουργό στην υπόθεση. Αντιθέτως, όπως είπε, εκείνος που το κάνει είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη