5 Μαρ 2015

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Καθρεφτίζοντας τις οπτικές του προχωρημένου καρκίνου του μαστού»


Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης και η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Καθρεφτίζοντας τις οπτικές του προχωρημένου καρκίνου του μαστού»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Ένας από τους βασικότερους στόχους του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης είναι η ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που βιώνουν τον καρκίνο του μαστού. Η στήριξη απευθύνεται και στις γυναίκες με προχωρημένο καρκίνο μαστού και για να φωτίσουμε το πεδίο αυτό, διοργανώνουμε αυτή την ημερίδα που απευθύνεται προς όλους, με είσοδο δωρεάν.

Το περιεχόμενο θα περιγράψει τις ψυχολογικές οπτικές του προχωρημένου καρκίνου του μαστού, μέσα από τους «καθρέφτες» που τις αντικατοπτρίζουν: ενός γιατρού, μιας ασθενούς και ψυχολόγων που στηρίζουν ανθρώπους που βιώνουν το θέμα από μέσα.

Πληροφορίες: Πάρτσια Δέσποινα, Κοινωνική λειτουργός Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης – Ψυχοθεραπεύτρια. Τηλέφωνα: 2310285181
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη