17 Απρ 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος της Κύπρου έρχεται Αθήνα. Σύντομα η νέα τριμερής συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου για θέματα ενέργειας. Αναστασιάδης: Εκ των ων ουκ άνευ η συνεργασία με την Ελλάδα.

Οι πρόεδροι της Κύπρου και της Αιγύπτου και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα συναντηθούν σύντομα στη Λευκωσία, στα πλαίσια της τριμερούς συνεργασίας για θέματα ενέργειας, ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μιλώντας στο 48ο συνέδριο των Lions Κύπρου - Ελλάδας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. 
Ο Κύπριος πρόεδρος έρχεται σήμερα στην Αθήνα για επίσκεψη εργασίας. Θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Αντικείμενο των συνομιλιών θα είναι οι εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει και της επανέναρξης των συνομιλιών, η οικονομία, ζητήματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι περιφερειακές εξελίξεις. Επίσης, θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. 
Η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση «είναι εκ των ων ουκ άνευ, όπως είναι και (η συνεργασία) με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας» τόνισε ο κ. Αναστασιάδης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη