27 Απρ 2015

Ερωτικά όργια στην Κρήτη.

Στο επίκεντρο του διεθνούς… σεξουαλικού ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η Κρήτη αυτή την εβδομάδα!

Νοερώς βέβαια γιατί… ούτε φανφάρες θα γίνουν ούτε… δημόσιες εκδηλώσεις χαράς εκτός του ξενοδοχείου! Τα δεκάδες ζευγάρια, από όλο τον κόσμο, που φτάνουν σήμερα και αύριο στην Κρήτη θα συμμετάσχουν στο πιο μεγάλο πάρτι ‘ανταλλαγής συντρόφων’ που οργανώνει σε ξενοδοχείο της Σταλίδας ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία.


Από αύριο Τρίτη μέχρι και τις αρχές Μαΐου η περιοχή θα ζει στο ρυθμό των… swingers που είναι και η νέα μόδα του σεξουαλικού τουρισμού, μια τρέντυ κατάσταση για πολλά ζευγάρια στον κόσμο και μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα (αλλά και… Κρήτη).
«Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα, Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος που ξέρει ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα!
«Είναι τουρίστες , συνήθως υψηλού οικονομικού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα» λέει και ποιος… δεν θα τους ήθελε!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη