4 Μαΐ 2015

Απίστευτο σκηνικό στην Θεσσαλία! Η κατάθεση των 1.600€ σε τράπεζα έκρυβε μία μεγάλη παγίδα!

Όταν ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης κατέθετε τα χρήματα σε τράπεζα της πόλης, δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη του...Θύμα απατεώνων που λειτούργησαν με θαυμαστή μεθοδικότητα έπεσε ένας Καλαμπακιώτης ζαχαροπλάστης. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, όταν μια γυναίκα, η οποία συστήθηκε με το όνομα γνωστής μικροβιολόγου της πόλης, τηλεφώνησε στον ζαχαροπλάστη. Του είπε ότι βρισκόταν μακριά από την πόλη και ότι η μητέρα της είχε πεθάνει.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Τα Μετέωρα», η γυναίκα παρακάλεσε τον ζαχαροπλάστη να της ετοιμάσει γλυκά αξίας 400 ευρώ για την κηδεία και του ζήτησε επίσης να τη διευκολύνει με το ποσό των 1.600 ευρώ, που θα έπρεπε να δώσει στο γραφείο τελετών για τη μεταφορά της σορού της μητέρας της στην Καλαμπάκα.

Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο στην πιάτσα των ταξί της Καλαμπάκας. Αφού συστήθηκε με το όνομα της γνωστής μικροβιολόγου, ζήτησε από τον Καλαμπακιώτη ιδιοκτήτη ταξί να πάει στον ζαχαροπλάστη να παραλάβει 1.600 ευρώ και να τα μεταφέρει σε γραφείο τελετών στα Τρίκαλα.

Πράγματι, ο ταξιτζής πήγε στο ζαχαροπλαστείο, ο ζαχαροπλάστης του έδωσε τα 1.600 ευρώ, και ξεκίνησε για τα Τρίκαλα και για να συναντήσει κάποιον από το γραφείο τελετών. Λίγη ώρα αργότερα η "γνωστή μικροβιολόγος" τηλεφώνησε ξανά στον ιδιοκτήτη ταξί και του είπε να καταθέσει τελικά τα χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, κάτι που έγινε.

Ούτε ο ζαχαροπλάστης ούτε ο ιδιοκτήτης ταξί υποψιάστηκαν την απάτη, αφού η μικροβιολόγος, με το όνομα της οποίας συστήθηκε η γυναίκα που του τηλεφώνησε, είναι γνωστή και άτομο φερέγγυο. Η απάτη ανακαλύφθηκε την Πέμπτη το πρωί, αφού ο ζαχαροπλάστης είχε ετοιμάσει τα γλυκά αλλά κανείς δεν εμφανιζόταν να τα πάρει. Τις υποψίες κίνησε και το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία αναρτημένη κηδεία.

Ο ζαχαροπλάστης και ο οδηγός ταξί έχουν καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας και η κυρία
αναζητείται...





Πηγή: thessalianews.gr, Εφημερίδα ''Τα Μετέωρα''
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη