25 Μαΐ 2015

Αυτοί είναι οι πιο καταπιεσμένοι Έλληνες εδώ και χρόνια!

Γέμισε η χώρα δήθεν καταπιεσμένους και αδικημένους. Πραγματική καταπίεση είναι να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και να σε υποχρεώνει το κράτος να αυτοασφαλιστείς σε






δημόσιο ταμείο την στιγμή που εσύ δεν το επιθυμείς.
Καταπίεση είναι να πληρώνεις φόρους για να λειτουργήσουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί αλλά να μην μπορείς να στείλεις το δικό σου παιδί καθώς οι θέσεις έκλεισαν από άλλους που είχαν βύσμα.
Καταπίεση είναι κάποιοι άγνωστοι να πηγαίνουν σε διακοπές μέσω του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού που χρηματοδοτείτε από τους φόρους σου αλλά εσύ να μην έχεις καταφέρει να πας την οικογένεια σου διακοπές τα τελευταία πέντε χρόνια.
Καταπίεση είναι ο γείτονας σου που έζησε μια ήρεμη ζωή ως δημόσιος υπάλληλος να βγαίνει με τους φόρους σου στην σύνταξη και να λαμβάνει ένα καλό εφάπαξ, ενώ εσύ που μια ζωή εργαζόσουν σαν σκυλί στον ιδιωτικό τομέα να ψάχνεις απεγνωσμένα για δουλειά ώστε να ταΐσεις τα παιδιά σου.
Αυτή είναι η καταπίεση των νοικοκυραίων, των παραγωγικών ανθρώπων που στήριζαν και στηρίζουν την οικονομία, των ανθρώπων που το μόνο που επιθυμούν από το κράτος είναι να είναι δίκαιο, των ανθρώπων που επιθυμούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια δίκαιη, σύγχρονη, φιλελεύθερη κοινωνία.
Και η κοινωνία αυτή δεν θα οικοδομηθεί ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από την ΝΔ, ούτε από τους υπόλοιπους κρατιστές της βουλής.
Ξυπνήστε αδέρφια!

Μάκης Κεβρεκίδης

https://www.facebook.com/makis.kevrekidis?fref=nf
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη