30 Μαΐ 2015

TA ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

Απολαύστε δέκα από τα πιο αστεία συνθήματα που έχουν ακουστεί σε ελληνικά γήπεδα: «Στιβ, Στιβ, τα μπούτια σου» Η εκτελεστική δεινότητα του Στιβ Γιατζόγλου δεν αμφισβητείται από κανέναν… Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλοντας να τον πικάρουν λόγω του πολύ λευκού δέρματός του, του φώναζαν ρυθμικά στον «Τάφο του Ινδού» το συγκεκριμένο σύνθημα.
«Μάθε στον Ριβάλντο λίγη μπάλα, Σικαμπάλα-Σικαμπάλα» Ο Αιγύπτιος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το 2005 από τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του οποίου εκστασιασμένοι έδωσαν την παραπάνω προτροπή… Τελικά ο Σικαμπάλα ήταν ένας ακόμα παίκτης που πέρασε και δεν ακούμπησε.
«Είναι παρθένα του Ελληνιάδη η χτένα» Σύνθημα που το εμπνεύστηκαν οι οπαδοί διαφόρων ομάδων για να πειράξουν τον Σταύρο Ελληνιάδη…
«Φάνη σ' αγαπούν όλα τα παιδάκια, γιατί βγαίνεις στο γυαλί και τρως τα γαριδάκια» Το σκαρφίστηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν ο «μπέμπης» συμμετείχε σε διαφημιστικό σποτ για προϊόν που αφορούσε το Eurobasketτου 1987.
«Δώσε στο Φρατζέσκο γύρο φρέσκο, γύρο φρέσκο, γύρο φρέσκο» Οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» φώναζαν το συγκεκριμένο σύνθημα σε σουβλατζίδικο της πόλης, την εποχή που ο Κώστας Φρατζέσκος έπαιζε στην αγαπημένη τους ομάδα.
«Επαλέ, Επαλέ, να 'χαμε έναν ναργιλέ, να την πίναμε όλη μέρα, να σε βλέπαμε Πελέ» Ο Καμερουνέζος εξτρέμ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2003 αλλά δεν «έπιασε». Η Θύρα 13 σκέφτηκε έναν τρόπο για να τον δει να παίζει καλά…
«Βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω, Καπετάνο, Καπετάνο» Στο ντέρμπι του 2007 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί της Ένωσης βλέποντας την ομάδα τους να χάνει 4-0 φώναξαν το συγκεκριμένο σύνθημα! Τελικά ο Παντελής Καπετάνος σκόραρε στο 89’, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα!
«Γκούφι, Μίκι, τραλαλά, τραλαλά, είμαστε καλά παιδιά» Σε ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο οι διαιτητές απείλησαν με εκκένωση λόγω υβριστικών συνθημάτων για να πάρουν από τον κόσμο την παραπάνω… απάντηση.
«Βάλτε τον Ηλία στο ρολόι, να μετράει πόσα τρώει» Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είδαν την ομάδα τους να επικρατεί της ΑΕΚ με 6-1 για το Κύπελλο Ελλάδος και θέλησαν να πικάρουν τον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου» σ’ εκείνη την αναμέτρηση, τον Ηλία Ατματζίδη.
«Ρομπέρτο, πού μπλοκάρεις πιο καλά, αριστερά ή δεξιά» Τον Οκτώβριο του 1999 ο Ρομπέρτο Κάρλος απέκρουσε με το χέρι το σουτ του Γκόγκιτς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά ο Μάρκους Μερκ δεν υπέδειξε την παράβαση. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να… κοροϊδέψουν τους αντιπάλους τους με το παραπάνω σύνθημα…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη