30 Ιουλ 2015

Να τελειώνει από σήμερα…

Την εμφάνιση που έκανε απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θέλει να επαναλάβει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην
Τούμπα την Σπάρτακ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Τη νίκη με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα την Σπάρτακ Τρνάβα (20:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μία εβδομάδα μετά την εμφατική νίκη επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επαναλάβουν την εικόνα που είχαν απέναντι στους Κροάτες.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι η απόδοση που θα έχει ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στη Λα Κορούνια. Όλα δείχνουν πως και σήμερα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος δεν υπολογίζει παράλληλα τους Ρατς και Γκολάσα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε με τον Τζιόλη, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μακ και ο Κίτσιου.

Περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες θα έχουν οι Λούκας και Πέλκας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κουλούρης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μελίσσας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Μαντούρο, Σαββίδης, Κοροβέσης, Μυστακίδης και Σαλπιγγίδης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη