29 Ιουλ 2015

Συνένοχοι ή βλ@κες;

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ, Ο KΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑΣ

Με ένα δημαγωγικό κρεσέντο παλαβωμάρας ξεκίνησε ο Λαφαζάνης την ομιλία του στην εκδήλωση του ISKRA. Aνάμεσα στο ακροατήριο και εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως ο Καλφαγιάννης και ο Κατσανέβας. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο.

Kι ενώ ο Λαφαζάνης είπε όλα αυτά δεν άνοιξε ρουθούνι στον ΣΥΡΙΖΑ. Το Μέγαρο Μαξίμου επίσημα δεν έβγαλε κιχ λες και πρόκειται για κάτι που δεν αφορά τον πρωθυπουργό, τον ομιλητικόταττο Φλαμπουράρη και τους υπόλοιπους. Ο Τσίπρας βολεύεται στην ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόχρονα κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση. Στο Μαξίμου δεν σοκάρονται ούτε από τους διαρκείς εξευτελισμούς που τους πετάει κατάμουτρα κάθε τόσο η πρόεδρος της Βουλής.

Ο Τσίπρας εν ολίγοις κυβερνάει τη χώρα παρέα με τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου έχοντας εξασφαλίσει την στήριξη της ΝΔ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και του ΠΑΣΟΚ. Των Μειμαράκη, Θεοδωράκη και Γεννηματά. Αυτοί οι 3 στηρίζουν τους τσαρλατανισμούς του Βαρουφάκη, το χιτλερικό κρεσέντο της Κωνσταντοπούλου, το σταλινικό κρεσέντο του Λαφαζάνη και το "χάσιμο" του Τσίπρα.

Πρόκειται για μια ακόμη στιγμή της ιστορίας όπου τόσοι πολλοί σαρδανάπαλοι, από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, βρέθηκαν να κρατάνε τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Εγωκεντρικά πρόσωπα που λιώνουν για αρχηγιλίκι και λεζάντα έστω κι αν βρίσκονται στην μέση του αχυρώνα που έχει πάρει φωτιά.

Με τέτοια πρόσωπα να διαχειρίζονται τις τύχες της η Ελλάδα βαδίζει με αποφασιστικότητα στην καταστροφή τα 5 τελευταία χρόνια.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία της χώρας όλα αυτά τα χρόνια δεν εργάστηκε πάνω σε ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης ή εξόδου από την κρίση. Σε Ενα Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων. Το πολιτικό προσωπικό της χώρας γέννημα θρέμμα του πελατειακού κράτους το υπερασπίσθηκε με νύχια και με δόντια. Ετσι βλέπεις σήμερα την Φώφη Γεννηματά να είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επειδή κουβαλάει το πατρικό επώνυμο, τον Μειμαράκη να είναι αρχηγός της ΝΔ επειδή από τα εφηβικά του χρόνια υπήρξε εμβληματική φιγούρα της ONNEΔ και τον Θεοδωράκη, έναν τηλεοπτικό αστέρα να συμπληρώνει το αντιπολιτευόμενο τρίο που στηρίζει την κυβέρνηση η οποία έχει στις τάξεις της Λαφαζάνη, Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου, Ησυχο, Λαπαβίτσα, Λεωτσάκο και πάει λέγοντας. Αυτοί υπόσχονται την "ευρωπαική πορεία" που στηρίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα οι Μειμαράκης, Θεοδωράκης και Φώφη παρέχουν τυφλή στήριξη χωρίς καν να έχουν θέσει ως προυπόθεση για να ψηφίσουν τα προαπαιτούμενα να κάνουν το ίδιο όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινώντας οι σχετικές ψηφοφορίες από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

-Κε Τσίπρα, θα σάς στηρίξουμε εφόσον οι βουλευτές σας ψηφίσουν υπερψηφίσουν τα προαπαιτούμενα...

Δεν συνέβη αυτό. Αντίθετα οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης εμφανίζονται ως ένα άβουλο, μαζοχιστικό και ευνουχισμένο μπουλούκι που τους φτύνουν οι Τσίπρας, Λαφαζάνη και Ζωή κι αυτοί στηρίζουν την κυβέρνηση που μάς πάει στη δραχμή.

Αλλά τι να πει κανείς και για τα ηγετικά προσόντα των τριών; Η κόρη του πατέρα της, ο επαγγελματίας ΟΝΝΕΔίτης και ο τηλεαστέρας.

Συνένοχοι ή (απλώς) Βλ@κες;

http://kourdistoportocali.com/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη