30 Ιουλ 2015

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ προς βουλευτές για το φορολογικό των αγροτών ''σας παρακαλώ μην γίνετε προδότες''

Ο πρωτογενής τομέας είναι ο μεγαλύτερος πλουτοπαραγωγικός τομέας της χώρας, η θυσία του στον βωμό της μη ρήξης με τους
δανειστές δεν αποτελεί σωτηρία μα ύφεση,φτώχεια,λιτότητα, επί πλέον περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και καμιά πιθανότητα εξόδου απο την κρίση. Οι βουλευτές που θα υπερψηφίσουν το κατάπτυστο φορολογικό των αγροτών να κατανοήσουν πως καταστρέφουν την Ελληνική οικονομία προς όφελος των πλουσίων βορείων ευρωπαϊκών χωρών, είναι καθαρή πράξη δωσιλογισμού και εθνοπροδοσίας. Πριν σας απειλήσουμε σας εκλιπαρούμε αν σας έμεινε σταγόνα αξιοπρέπειας και αγάπης προς την πατρίδα μην ψηφίσετε τον όλεθρο της χώρας, μην πριονίζεται το κλαρί που στηρίζεται η ελπίδα των Ελλήνων.

Ο πρωτογενής τομέας δοκιμάζεται εδώ και χρόνια με εσκεμμένα άχρηστες ηγεσίες στο υπουργείο γεωργίας. Η μεγάλη ατμομηχανή του πρωτογενούς τομέα που θα μας έβγαζε απο την κρίση έμεινε σκόπιμα την τελευταία πενταετία απο καύσιμα. Οι άνθρωποι του μόχθου και της παραγωγής δεινοπαθούν και οι δανειστές μας τρίβουν τα χέρια τους (πάνω απο 5 δις δίνουμε κάθε χρόνο για εισαγωγές προϊόντων πρωτογενούς τομέα). Το μεγάλο μαγαζί των Ελλήνων είναι ο πρωτογενής τομέας γιατί θα πρέπει όπως μας λένε να τρυπήσουμε τον πάτο της τελευταίας μας βάρκας για να σωθούμε; Κανένα κοπάδι δεν σώθηκε με την σφαγή.

Λύσεις ρεαλιστικές είναι μόνο αυτές που βασίζονται στην παραγωγή....εσείς συνεχίζεται την πεπατημένη του υπερδανεισμού που φυσικά δεν μπορεί να συνεχιστεί εις τους αιώνες των αιώνων. Το ΑΚΚΕΛ έχει ρεαλιστικές λύσεις, τα δικά μας ''εργοστάσια'' έχουν τα μέσα, την τεχνογνωσία και τους ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για να παράξουν πλούτο για την χώρα.

Απευθύνω έκκληση σε κάθε Έλληνα πατριώτη βουλευτή να καταψηφίσει το αντεθνικό νομοσχέδιο για το φορολογικό των αγροτών, ειδάλλως θα μας βρείτε απέναντι σας. Είμαι σίγουρος πως όλη αυτή η περιπέτεια σύντομα θα λάβει τέλος καλό ή κακό, μην ξεχνάτε όμως για την ιστορία πως συμπεριφέρθηκε ο λαός μας στους προδότες και τους δοσίλογους.....Έχουμε οικονομικό πόλεμο, διαλέξτε στρατόπεδα......
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη