30 Ιουλ 2015

ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ""ΘΑΒΟΥΝ ""ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!!

Τεράστιες οι ευθύνες των Συγκυβερνούντων  του Νομού Σερρών!!!
Το στίγμα της πολιτικής της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ το έδωσε προ μηνών ο Υπουργός Πολιτισμού .Δεν θα συνεχιστεί το ανασκαφικό έργο μας είπε ο άνθρωπος και συντάχθηκε με την προεκλογική σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και  με τις ευλογίες  γνωστής κάστας αρχαιολόγων(αυτοί κιάν δεν είναι κλειστό επάγγελμα) υποστήριζοντας ότι ο τάφος στον λόφο ΚΑΣΤΑ  ήταν ένα επικοινωνιακό κατασκεύασμα  της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά .
Δεν θα αναφερθούμε στην αξία των ευρημάτων γιατί αυτό είναι αυταπόδεικτο και μόνο από το γεγονός ότι η Αμφίπολη απασχόλησε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωση, , τα οποία έστειλαν ειδικά συνεργεία(αρχαιολογικά) για να καλύψουν το γεγονός .
Αν  τα ευρήματα δεν είχαν υψηλό αρχαιολογικό ενδιαφέρον θα το αποκάλυπταν χωρίς κανέναν ενδοιασμό με πρώτους τους Σκοπιανούς.
Αυτό όμως που προκαλεί  σήμερα αίσθηση είναι  η συμπεριφορά της ΥΜΑΘ κ. Μαρίας Κόλλια και της Βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αφροδίτης Σταμπουλή οι οποίες εξακολουθούν να ακολουθούν πιστά την κυβερνητική γραμμή.
-Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί οι Σερραίοι Κυβερνητικοί δεν έχουν σαν πρώτο θέμα στην ατζέντα τους το μεγαλύτερο ίσως αναπτυξιακό έργο του νομού και μάλιστα σε εποχές που η χώρα και ο νομός Σερρών καταρρέουν οικονομικά.
-Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί  μια επιστολή για την κάλυψη μιας θέσης σε κάποιο φορέα ή η διέλευση του αγωγού ΤΑΠ είναι σημαντικότερα γεγονότα από τον λόφο ΚΑΣΤΑ.
Όχι βέβαια ότι υποβαθμίζουμε τις ενέργειες αυτές αλλά νομίζουμε ότι για καθαρά οικονομικούς  λόγους και προς όφελος  όλων των Σερραίων θα έπρεπε να επιδείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ευρήματα της Αμφίπολης και συγκεκριμένα για  την δημιουργία υποδομών και την συνέχιση του ανασκαφικού έργου.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν οι Συγκυβερνούντες ,ότι για  αυτά που  δεν έπραξαν για τους δικούς τους λόγους ,θα κριθούν από τους Σερραίους όπως θα κριθούν και για την πολιτική  τους ανακολουθία και ασυνέπεια μεταξύ των προεκλογικών αντιμνημονιακών  τους διακηρύξεων και των μετεκλογικών  καραμνημονιακών τους θέσεων.
Και να θυμάστε Σύντροφοι ότι ο πολιτικός χρόνος στην Πατρίδα μας διαρκώς στενεύει και η χλεύη των πολιτών διαρκώς μεγαλώνει!!!! 


http://dovites.blogspot.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη