8 Ιουλ 2015

OXI ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που αναχώρησε σήμερα από Βρυξέλλες για Στρασβούργο, όπου συνεδριάζει το Κολλέγιο των Επιτρόπων και θα έχει ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Ελλάδα, εκτιμάται ότι δεν θα εμπλακεί στις εσωτερικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας.





Και τούτο, γιατί ο ρόλος του είναι περισσότερο από σημαντικός αυτές τις ώρες στην Ευρώπη, αλλά και από το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια προβάλλει ως ισχυρός ενωτικός παράγοντας στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, η όλη πολιτική του ήταν και παραμένει στη γραμμή της εθνικής συναίνεσης με διαχρονική συνέπεια στην πρότασή του για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανασυγκρότησης και αλληλεγγύης.
Συνεπώς, θα ήταν έξω από τη μέχρι στιγμής στρατηγική του η εμπλοκή του σε διαδικασίες, που εκ των πραγμάτων θα προκαλούσαν ανούσιες προσωπικές τριβές.

Θεωρείται ωστόσο βέβαιον, ότι θα πάρει ξεκάθαρη θέση για το μέλλον της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, θυμίζοντας ότι έχει από μήνες προτείνει την μεταβατική αρχηγία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίον ήταν και παραμένει σε συνεχή επικοινωνία.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη