2 Αυγ 2015

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Αντίστοιχες στιγμές στο μέλλον ευχήθηκε ο MVPτου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 και αρχηγός της Εθνικής Εφήβων.



Εμφανώς πανευτυχής για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Εφήβων ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μετά τον μεγάλο τελικό τόνισε πως οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έβαλαν μεγάλα σουτ, ενώ ευχήθηκε αντίστοιχη επιτυχία στην εθνική Ανδρών στο προσεχές Ευρωμπάσκετ!
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Είχαμε πίεση, βάλαμε μεγάλα σουτ, δείξαμε ότι έχουμε μπασκετικό θράσος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι. Μακάρι να ζήσω τέτοιες στιγμές στο μέλλον», είπε αρχικά.
Για το ότι φώναξε Σκουλίδα και Παπαγιάννη να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο: «Προσπαθήσαμε και οι τρεις μαζί χρόνια για αυτό το μετάλλιο, είχαμε πει ότι αν το πάρουμε θα το σηκώσουμε μαζί για αυτό τους φώναξα. Δεν έχω νιώσει καλύτερα στη ζωή μου. Είναι μεγάλο πράγμα να κερδίζεις Ευρωπαϊκό. Ελπίζω να έχουμε τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον».
Για την εθνική ομάδα των Ανδρών: «Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην εθνική Ανδρών. Μας πήρε τηλέφωνο χθες ο Νίκος ο Ζήσης να μας ευχηθεί, του ευχηθήκαμε και εμείς».
Για το ότι πήγε μετά το ματς και συνεχάρη την ομάδα της Τουρκίας: «Είναι το σωστό. Είναι πολύ καλή ομάδα, έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, κάποιος χάνει κάποιος κερδίζει».
Για το ότι έπαιξε 40 λεπτά στον τελικό: «Παίζω όποτε πρέπει να παίξω. Δεν χρειάστηκε να βγω σήμερα, δεν βγήκα. Είναι θέματα προπονητή αυτά, εγώ παίζω το παιχνίδι».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη