1 Σεπ 2015

""Άγουρη "" και ""υπό επιτροπεία"" η υπεύθυνη Αγροτικού της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή!!!

Πριν από λίγους μήνες είχε απασχολήσει όλα τα πανελλαδικά ΜΜΕ για την περίφημη τσάντα "Gucci" αξίας 6.100 ευρώ  όπως γράφτηκε..Σήμερα





απασχολεί  και πάλι τα μέσα ΜΜΕ για τις ""επιδόσεις της"" στον Αγροτικό Τομέα της ΝΔ!!
Βέβαια  γνωρίζαμε ότι κάποιοι στα Σέρρας την αποκαλούν ""Ξυνή "" αλλά τώρα μας προέκυψε και "" Άγουρη""  ... και δεν το λέω εγώ αλλά  δημοσίευμα του  «Πρώτο Θέμα»!!!
Το εντυπωσιακό είναι  ότι το εν λόγω δημοσίευμα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανάρτηση του larissanet.gr  με τίτλο ""Υπό την επιτροπεία του Μάξιμου!"".
 Κάτι θα ξέρουν οι Λαρισαίοι μια που μιλάμε για τον μεγαλύτερο αγροτικό νομό της Ελλάδας. 
""Ο Αιρετικός Δεξιός""

Δείτε το δημοσίευμα:

""Υπό την επιτροπεία του Μάξιμου!
Δεν επικροτεί, όπως φαίνεται, όλες τις επιλογές του Σαμαρά σε τομεάρχες ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μειμαράκης. Άλλωστε, πολλά επώνυμα στελέχη αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο σχήμα των τομεαρχών υπό τον Σαμαρά, δείχνοντάς του έτσι την έξοδο από την ηγεσία του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει ανασύνταξη δυνάμεων. Μαζί με Δένδια, Στυλιανίδη, Ντόρα κ.α. και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, τις γνώσεις του οποίου -ιδιαίτερα για τα αγροτικά- εμπιστεύεται ο… Βαγγέλας.

Έτσι, πρόσφατα σχημάτισε τη δίκη του «σκιώδη κυβέρνηση» της Νέας Δημοκρατίας στην οποία αναφέρεται σε σχόλιό του το «Πρώτο Θέμα», εστιάζοντας κυρίως στην πολυπληθή εκπροσώπηση στην Ομάδα Εργασίας που εποπτεύει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει «η υπερβολική εκπροσώπηση στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης από πέντε βουλευτές δείχνει τη μεγάλη σημασία που δίνει το κόμμα στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα που επλήγη καίρια από το μνημόνιο Τσίπρα, με την «άγουρη» πολιτικά τομεάρχη Φωτεινη Αραμπατζή να τίθεται υπό την επιτροπεία των έμπειρων στα αγροτικά Γ. Καρασμάνη, Αλ. Κοντού, Γ. Κασαπίδη και Μαξ. Χαρακόπουλου».

Εκείνο που μπορώ να συμπληρώσω είναι ότι οποίος βρεθεί στη θέση του υπουργού των αγροτών θα παραλάβει «αναμένα κάρβουνα» με όσα προβλέπει το 3ο μνημόνιο… Ο δε Μάξιμος, με την προηγούμενη εμπειρία του, σίγουρα θα επιθυμούσε άλλο χαρτοφυλάκιο σε περίπτωση νίκης της ΝΔ!
Λ.Π.



larissanet.gr""
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη