3 Σεπ 2015

8 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία

Kι όμως καταρρέει δημοσκοπικά ο Αλέξης Τσίπρας.
Eίναι ένας ηγέτης που ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές χωρίς κόμμα!
Το κόμμα του διαλύθηκε και το μόνο που έχει απομείνει είναι μέρος της κυβερνητικής παρέας του Μεγάρου Μαξίμου.
Το πιο οδυνηρό στην περίπτωσή είναι ότι έδωσε πραγματικά μια σκληρή μάχη αλλά μια μάχη για να υπερασπισθεί το άθλιο πελατειακό κράτος στο οποίο με το καλημέρα διόρισε το μικρό στρατό από συγγενείς των κορυφαίων στελεχών και κομματικούς φίλους.
Ο Τσίπρας έδωσε τη λάθος μάχη-όπως και σε λάθος κατεύθυνση ήταν όλα αυτά που υπερασπίσθηκε 5 χρόνια τώρα.
Αντί σαν νέος άνθρωπος να δώσει μάχη ζωής για να μεταρρυθμιστεί το κράτος, για να αλλάξει πρώτα απ΄ όλα η ελεγχόμενη από την διαπλοκή δικαιοσύνη, για να αλλάξει το ασφαλιστικό, για να ανατιναχθεί το πελατειακό κράτος, για να εξαλειφθούν τα θαλασσοδάνεια στους ημέτερους επιχειρηματίες της συμφοράς επιχείρησε, με το που ήλθε στην εξουσία, να το διαχειρισθεί.

Εγινε δηλαδή ο διαχειριστής της κρατικής μαφιόζικης παράγκας και κατάντησε να τον υπερασπίζονται οι πιο βρώμικοι από τους συμμορίτες.

Αυτή την στιγμή σύμφωνα με πραγματικά δεδομένα η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά 8 ποσοστιαίες μονάδες και όπως όλα δείχνουν ο αριθμός θα είναι διψήφιος το βράδι των εκλογών.

Οταν κάποτε δωθούν στην δημοσιότητα οι συνομιλίες του Μεγάρου Μαξίμου (όλο και κάποια Wikileaks με αμερικανικό δάχτυλο θα τις αποκαλύψουν) θα προκληθεί αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Υ.Γ>Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το δημοψήφισμα ήταν ιδέα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και όχι του Τσίπρα.

Οσο αφορά τον κο Παπαγγελόπουλο είναι πολύ πιθανό να προστεθεί στην ταραχώδη σταδιοδρομία του και η πρωτοφανής σιγουριά για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την επιστροφή στο Υπ. Δικαιοσύνης του Παρασκευόπουλου που έβγαλε έξω τους μακελάρηδες της Υδρας>

Παπαγγελόπουλος>«Μετά από 22 μέρες έχω τη βεβαιότητα ότι η τελετή αυτή θα έχει αντίστροφη φορά. Θα παραδώσω εγώ το υπουργείο στον κ. Παρασκευόπουλο».

(Γύρευε τι άλλο θα έχει καταγραφεί στα παρασκήνια...)


http://kourdistoportocali.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη