4 Σεπ 2015

Η ομερτά για την Τουρκία

Ενα από τα πολλά εγκλήματα της κυβέρνησης Σημίτη ήταν και το διαρκές λανσάρισμα της ακόλουθης φράσης: «Η Ελλάδα θα

είναι ο καλύτερος διαφημιστής, ο ανάδοχος της τουρκικής υποψηφιότητας για ένταξη στην Ε.Ε.». Αυτό το έλεγαν ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι υφυπουργοί, σχεδόν άπαντες οι κυβερνητικοί παράγοντες, οι χρυσοπληρωμένοι «διανοούμενοι», που σιτίζονταν στο γερμανόφιλο πρυτανείο του εκσυγχρονισμού, και ο κατεστημένος τύπος που αποκαλούσε ειρωνικά «τουρκοφάγο» κάθε Ελληνα που δεν του άρεσε το φέσι του ενδοτισμού.

Η σημιτική ασθένεια του εξευμενισμού του θηρίου με την ημισέληνο δεν έπαψε να ταλαιπωρεί το εθνικό σώμα μέχρι και τις μέρες μας. Η Ελλάδα δεν έχει πράξει κάτι άξιο λόγου για να τιμωρήσει τη γείτονα για τις τερατώδεις πράξεις της, για τη μη αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τα Ιμια, την αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων, για τη διοχέτευση αναρίθμητων λαθρομεταναστών στην επικράτειά μας, για τις προβοκάτσιες και τις προκλήσεις στη Θράκη, για την αποδεδειγμένη συμμετοχή της στην αποσταθεροποίηση της περιοχής μέσω του εξοπλισμού και της εκπαίδευσης των αποκεφαλιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Παρά την γκαγκστερική συμπεριφορά της, η Τουρκία, ήδη από το 1999, συνεχίζει να είναι υποψήφια προς ένταξη χώρα στην Ε.Ε., δεν έχει πάψει να εισπράττει ευρωκονδύλια για τον... εκσυγχρονισμό και τον «εκδημοκρατισμό» της και συμμετέχει σε ουκ ολίγους θεσμούς του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Ολα αυτά τα πληρώνουν και οι Ελληνες φορολογούμενοι! Κοντολογίς, ο εγκληματικά αφελής ή επαίσχυντα φοβικός πολιτικός κόσμος της πατρίδας μας δεν έχει κάνει το παραμικρό για να προστατεύσει τον Ελληνισμό από τον τουρκικό επεκτατισμό.

Κι αντί το κτήνος να χορταίνει από το αίμα των άλλων, απλά αποθρασύνεται. Οπως έγραψε η «δημοκρατία», η Αγκυρα αμφισβητεί τώρα όχι την ίδια την ύπαρξη ελληνοτουρκικών θαλάσσιων συνόρων! «Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών προέβη σε μια απίστευτη δήλωση “περί μη ύπαρξης οριοθετημένων θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας”».

Αραγε οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου;

dimokratianews.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη