3 Σεπ 2015

«Σεισμός» στην Τούμπα για τον Μπερμπάτοφ

Αποθεωτική υποδοχή γνώρισε το τελευταίο και μακράν πιο «ηχηρό» φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο
Βούλγαρος διεθνής επιθετικός Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Περίπου 10.000 φίλοι του «Δικέφαλου» μαζεύτηκαν στην Τούμπα και αποθέωσαν έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλη καριέρα στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, ο οποίος θα ενισχύσει φέτος το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν με τις εκδηλώσεις τους ακόμη και τον πολύπειροΜπερμπάτοφ να τα χάσει. Φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «10», ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε την Εθνική ομάδα της χώρας του σε ηλικία 29 ετών λόγω έλλειψης στόχων, σάστισε.
«Είναι τρελός ο Βούλγαρος» και «Δημητράκη είσαι τρέλα με του ΠΑΟΚτην φανέλα» ήταν τα δύο συνθήματα που πλημμύρισαν τις κερκίδες στο στάδιο της Τούμπας την ώρα που εκείνος τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό του.
Όταν τελικά συνήλθε από την έκπληξη, ο Μπερμπάτοφ ευχαρίστησε τους νέους… πιστούς του. «Ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι πραγματικά απίστευτο. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν το περίμενα όλο αυτό, σας ευχαριστώ για τη σημερινή υποδοχή, το εκτιμώ πάρα πολύ» είπε.

Όπως αποκάλυψε ο Μπερμπάτοφ «ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα απ’ τα σύνορα, αυτό σημαίνει πως είμαστε κάτι σαν «αδέλφια». Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδελφό σου, έτσι θα παλέψω κι εγώ για σας, γιατί είμαστε σαν αδέλφια».

Συνεχίζοντας, ο διάσημος στράικερ ευχαρίστησε «τον κ. Σαββίδη και τους συνεργάτες του για την επιμονή τους να με φέρουν εδώ. Να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος και να γιορτάσουμε όλοι μαζί φέτος τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη