26 Νοε 2015

Οι Μοναχές του Αγίου Παντελεήμονα όχι μόνο γκρέμισαν Οίκο του Θεού αλλά και έστειλαν στο αυτόφωρο 9 χριστιανούς....

Οι Μοναχές “ ιερωμένες” του Ιδιωτικού Μοναστηριού Αγίου Παντελεήμονος & Ευβούλης, οι καλές και ενάρετες αυτές δούλες του Θεού..
.πριν λίγες ημέρες γκρέμισαν το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.
Ένα εκκλησάκι που χτίστηκε απο τους χριστιανούς προγόνους μας τα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας, το γκρέμισαν απλά γιατί χαλούσε την αισθητική τους ( δεν ήταν μοντέρνο, μήτε πλούσιο).
Το μοναστήρι είναι και μοντέρνο και πλούσιο, μάλλον ο νεός χριστιανισμός που εγώ ο φτωχός χωριάτης δεν μπορώ να καταλάβω, προστάζει να κυκλοφορούν οι δούλοι του θεού με πολυτελή τζίπ και να ζούν σε κτήρια
χλιδάτα. Εγώ ο χωριάτης χριστιανός, πιστεύω σε έναν θεό που δίνει απλόχερα αγάπη, που θέλει την λιτότητα και συμπαραστέκεται στους φτωχούς. Οι μοναχές του χωριού μου μάλλον είναι της μοντέρνας σχολής.
Τόσο μοντέρνας που όταν πήγαμε χθες να μπούμε στο μοναστήρι να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για το εκκλησάκι μας, μας κλείσανε στα μούτρα την πόρτα του μοναστηριού ( τον Οίκο του Θεού) και το χειρότερο; Αυτές που θα έπρεπε να διδάσκουν την αγάπη και την ομόνοια από χθες έχουν βάλει στο κρατητήριο 9 συχωριανούς μου, σε 9 οικογένειες τα παιδιά δεν είχαν στο σπίτι τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα δεν θα τους έχουν.
Εάν αυτός είναι ο Χριστιανισμός, Να τον χαίρεστε!!!!!!


Ένας αγράμματος Χριστιανός 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη