7 Νοε 2015

Τα λεκτικά "ατοπήματα" του Αλέξη Τσίπρα! (VIDEO)

Υπάρχουν πολλά σαρδάμ του πρωθυπουργού,ωστόσο μερικά εξ αυτών θα μείνουν για πολύ καιρό χαραγμένα στη μνήμη τόσο
των χρηστών του διαδικτύου όσο και των Ελλήνων

Του Γιάννη Α. Πολίτη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τις τελευταίες μέρες δε βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας μόνο για το προσφυγικό ζήτημα και τις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς, αλλά και για τις λεκτικές γκάφες στις οποίες έχει υποπέσει

Υπάρχουν πολλά σαρδάμ του κ. Τσίπρα τα οποία έγιναν viral στα social media, ωστόσο μερικά εξ αυτών θα μείνουν για πολύ καιρό χαραγμένα στη μνήμη τόσο των χρηστών του διαδικτύου όσο και των Ελλήνων.

Προγραμματικές δηλώσεις τον Φεβρουάριο του 2015

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε στο "λουκέτο της ΕΡΤ" λέγοντας πως "βάζουμε τέλος στα χαριστικά δάνεια που παραχωρούνται συνήθως με όρους αδιαφανείς. Και προχωράμε σε προκήρυξη διαγωνισμών για ανοιχτή, διαφανή και σύμφωνη με τους ισχύοντες νόμους δανειοδότηση όλων των ραδιοτηλεοπτικών μέσων που εκπέμπουν στην πατρίδα μας". Μόλις τέλειωσε την συγκεκριμένη τοποθέτηση καταχειροκροτήθηκε.

Παρ όλα αυτά, ο πρωθυπουργός υπέπεσε σε λεκτικό foul, καθώς αντί να χρησιμοποιήσει τη λέξη "αδειοδότησε" στη φράση με τους ισχύοντες νόμους δανειοδότηση όλων των ραδιοτηλεοπτικών μέσων που εκπέμπουν στην πατρίδα μας, είπε δανειδότηση.

Το σαρδάμ φαίνεται πως αντιλήφθηκε έγκαιρα ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης. Μάλιστα από εκείνη την πλευρά του Κοινοβουλίου ακούστηκε "αδειοδότησε, όχι δανειοδότηση".

Τότε ο πρωθυπουργός είπε: "Αδειοδότηση κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, να γραφτεί στα πρακτικά"...

Δείτε το βίντεο

parapolitika.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη